Hvordan skrive en bok kommentar

October 19

Skrive en bok-kommentar er lik skrive en bokanmeldelse. Kommentarer pleier å være mer direkte og uttrykke til kommentator om boka. Du kan finne boken kommentarer i magasiner og online. Hvis du er en ivrig leser, vil så det være ganske enkelt å skrive denne formen for gjennomgang.

Instruksjoner

• Gi en kort sammendrag av boken du leser. Tenk på blurb på baksiden av boken. I utgangspunktet hva er boken om? Det er ikke nødvendig å grave for dypt i tomten analyse på dette punktet; som kommer senere.

• Nevne sjangeren av boken og hvor godt (eller ikke) innholdet i boken plass sjangeren som forfatteren har skrevet i. For eksempel hvis boken er en romanse romanen, passer historien typisk romantikk historien eller det fravike romantikk tomten formelen?

• Kommentere tegnene i boken. Er de troverdig? Forfatteren utvikle tegn fullt nok? Husk, som boken bemerket, du har gratis regjere her å gi din mening om hvor godt forfatteren har utført sin oppgave.

• Skriv om noen mønstre du finne tilbakevendende i historien. Forfatteren snakk om epler ofte? Dette kan indikere en underliggende mønster av gode mot det onde i historien (epler er karakteristisk av The Garden of Eden).

• Gi din generelle oppfatning av arbeidet. Vil du anbefale arbeidet til andre? Bruk personlig adjektivene som uttrykker hvordan du følte mens du leser denne boken og hvordan du føler etter å ha lest. Boken fortjener mer oppmerksomhet eller mindre oppmerksomhet enn publikum gir?