Typer eviggrønne furutrær

November 20

Slekten som inkluderer furutrær har over 100 forskjellige arter over hele verden, med mange av de pines forekommer i Nord-Amerika. Ifølge "National Audubon Society feltet Guide til trær," er minst én type furu innfødt til hver kanadiske provins og amerikanske staten i kontinentale USA, bortsett fra Kansas. Furutrær har egenskaper som langstrakt nåler som vokser i bunter av en til seks og bo året, forårsaker treet til eviggrønne.

Gran furu

Gran furu (Pinus glabra) er en furu i det dype sør, eksisterende fra South Carolina vestover gjennom Nord Florida, Sør Georgia, Alabama og Mississippi og i østlige Louisiana. Gran furu bor der somrene er varme og fuktige og vinterværet er mildt. Treet vokser til høyder nærmer 100 fot og foretrekker elvedaler, elven og strømmen banker og sumper. Gran pine har fleksible nåler som tre inches i fascicles eller pakker, to nåler hver. Konglene er brun-rød når eldre og utvikle i grupper på to eller tre. Gran furu er ikke betydelig tømmer Art, sier National Forest Service nettsted, fordi tre er sprøtt. Treet gir mat i form av frø til dyreliv, samt dekke og habitat for fugler og små pattedyr.

Washoe furu

Washoe furu (Pinus washoensis) har et svært begrenset utvalg, vokser i bare tre fjellkjeder i nordøst California og nordvest Nevada. Washoe furu er trolig en hybrid arten som utviklet fra krysset av Jeffrey furu og svelge. Washoe furu gjennomsnitt mellom 40 og 60 fot høy, selv om prøver like høye som 115 fot eksisterer. Treet er vanligvis to til tre fot i bredde og oppstår ved høyder av ca 7000 til 8000 over havet. Den barnåler er stive, finnes i bunter av tre og fire til seks inches lang. Washoe pine bark er gulbrun og skjellete, bryte inn plater. Mange fugler vil bruke de døde og hul furutrærne for nesting hulrom. Treet vokser ofte i ren står.

Sukker furu

Sukker furu (Pinus lambertiana) er en art som finnes i fjellområdene i Oregon og California, vokser til store høyder, noen ganger mer enn 200 fot. Sukker furu er det høyeste av pines og i volum, bare giant sequoia har mer. Sukker furu har lengst Konglene av noen barskog evergreen, gjennomsnitt en fot i lengde med noen så lenge 22 tommer. Nåler, men er ikke så lang, mellom tre og fire inches i lengde og voksende fem til hver pakke. Sukker furu får sitt navn fra sin sukkerholdig saft. Grenene på toppen av treet utvide i en whorled mønster, med noen tydeligvis lenger enn andre. Sukker pines kan leve å være 500 år.