Slik klargjør en familie til slutten av et liv

August 9

Svært få mennesker er klar for en kjær å dø. Hvis døden skjer uten forvarsel, kan det være enda mer ødeleggende. Det er viktig å være forberedt på både økonomisk og følelsesmessig virkningene av en kjære ens død, å unngå konflikter, anger og forvirring som kan oppstå. Denne håndboken vil hjelpe din familie Lær hva du må gjøre å forberede seg på slutten av en persons liv.

Instruksjoner

Retningslinjer

• Forberede en eiendom plan. Tilordne en executor av estate plan. Denne personen vil utføre forespørsler til avdøde, basert på plan på plass. Definere en levende vilje å bestemme hvordan personens eiendom håndteres ved deres død. Opprette power-over-advokat dokumenter hvis personen blir ikke ta sammenhengende beslutninger. Power-over-advokat gir en person juridisk rett til å ta en beslutning som om det var den personen som tar avgjørelsen. Finn personens liv forsikring og gjør det en del av dokumentene samlet for eiendom planen.

• Gjøre en beholdning av eiendeler og gjeld. Få informasjon om eventuelle utestående gjeld, som kreditorer må informeres når en person dør. Opprette et dokument som beskriver midler i hver konto, inkludert adgangskoder (f.eks PIN-koder, brukernavn, passord, osv.). Noter alle verdisaker personen har smykker.

• Samle minner om personen. Inviter hvert medlem av familien å dokumentere sine favoritt minner på personen. Opprette en video collage hvis mulig, slik at du kan se folk forteller sine historier. Samle alle bilder og papir og plasser i en utklippsbok for hele familien å vitne. Har spesielle øyeblikkene hvor du får sammen rundt personen og snakker positivet om personen i sluttfasen. En ting du alltid holde til, selv om personen har passert, er minnene.

• Ta tid til å forklare situasjonen for barn. Barn kanskje ikke har en klar forståelse av død handler om og hvorfor denne personen er ikke aktiv som de pleide å være. For barn yngre enn 5, bruke grunnleggende ideer som former og farger til å hjelpe dem å forstå livet versus død. Grammatikk skolebarn, bruke ting de ikke liker når forklare liv og død.

Tips og advarsler

  • Ikke vent til en kjær dør før hedre dem. gjør det hele sitt liv.
  • Har familiesammenkomster ofte for å holde kontakten med hverandre. Dette vil hjelpe eliminere avstanden mellom familiemedlemmer.
  • Velg fullbyrder som er ansvarlig, pålitelig, og organisert, ellers kan du ha kaos når personen dør.