Hva er behandlingene for Epidermal Collarettes inne hundene?

January 18

En epidermal collarette er en overflate skala på hundens hud som er et symptom på en hudinfeksjon. Epidermal collarettes form i en sirkulær form og vises røde og skjellete. Disse kløen flekker er ikke en sykdom eller infeksjon, men er en dermatological infeksjon som eksem eller Staphylococcus intermedius. Behandling for epidermal collarettes avhenger ofte av hva den underliggende årsaken er.

Oral antibiotika

For de fleste noen form for hudinfeksjon, vil en veterinær forskrive en muntlig antibiotika som en del av en antibiotikumet område. Antibiotikaet vil bremse eller stoppe veksten av infeksjon-forårsaker bakterier inne hunden. Medisinen må trolig administreres jevnlig over en periode, vanligvis lengre enn en måned. Antibiotikaet nødvendig å bli administrert lenge nok til å effektivt fjerne infeksjonen. Hvis infeksjon og epidermal collarettes reagerer dårlig på enkelte antibiotika, kan veterinæren prøve en annen type før han finner ettall det arbeider.

Aktuelt antibiotika

Aktuelt antibiotika fungerer sammen med oral antibiotika til å behandle bestemte områder av huden. Aktuelt medisiner bør brukes på den epidermal collarettes å eliminere dem så raskt som mulig. Hvis veterinæren vet hudinfeksjon er lokale, kan betyr det finnes bare i et bestemt område på hunden, han foreskrive en aktuell antibiotika. Aktuelle behandlinger inkluderer sjampo, gels, kremer eller salver. Før du bruker det aktuelle antibiotikaet, rengjør hundeeieren de berørte områdene.

Eliminere underliggende årsak

Mens antibiotika behandlinger vil arbeide for å fjerne infeksjoner og epidermal collarettes, bør en veterinær diagnostisere den underliggende årsaken. Hvis årsaken til infeksjonen ikke er identifisert, kan det komme tilbake. Hvis en sak er bestemt, kan det være andre behandlinger tilgjengelig. For å veterinæren stille en diagnose, bør hundeeier gi en historie av kjæledyret helse og hvordan hundens miljø er.

Gjestfrihet vaksine

Når en hund har en gjentakende hudinfeksjon og årsaken er ukjent, kan en veterinær bruke en gjestfrihet vaksine. Vaksinen er laget av kulturer av bakterier tatt fra infiserte hunden å skreddersy behandlingen spesielt til dyret. Det er sannsynlig gitt i form av et skudd. For å gjøre denne bakteriell vaksinen, tar veterinæren en kultur vattpinne fra infiserte stedet, som en epidermal collarette. Å lage gjestfrihet vaksinen tar ca 10 til 14 dager.