Eksotiske bryllupet tema ideer

June 10

Eksotiske bryllupet tema ideer

Et typisk bryllup er ikke for alle. Enten du reiser til et eksotisk reisemål eller bare ønsker å bringe noe uvanlig til et hjemby bryllup, setter en eksotisk bryllupstema tonen for en hendelse gjestene ikke vil glemme. Velger en eksotisk tema gjør en dristig uttalelse som kan gjenspeiles bryllup detaljer.

Tropisk paradis

Ta bryllupet til stranden eller ta en bit av stranden for bryllupet med tropisk tema. Velg enkelt borddekorasjoner med skjell og sand, og velge leis i stedet for buketter. Har bruden gå barbeint å bringe ånden av en strand resort for bryllupet.

Dyreriket

Ta gjestene bryllup Safari, enten på et faktisk afrikanske eventyr eller nærmere hjemmet. Din lokale zoo gjør den perfekte settingen for et vilt dyr mottak - sjekk Bilutleie tilgjengelighet med steder i din hjemby. Bruk animal utskrifter i invitasjoner og brudepiker kjoler. Send alle hjem med en boks for dyr crackere som et parti favør.

Alaskan eventyr

Reiser til Alaska gjør et uforglemmelig bryllup eventyr. Med bryllup steder omgitt av glacial skjønnhet og dyr som oter og ørn, bryllupet vil være ulik alle andre. For å bringe ånden av Alaska til bryllupet, Velg bilder av elg og ørn for invitasjoner, og vurdere å dekorere dem med tribal bilder. Tjene Alaskan laks på mottaket og en kake fylt med "moosetrack" iskrem.

1001 netter

Ta en arabisk stil til bryllupet med bryllupstema "Tusen og en Arabian Nights." Velg et telt for innstillingene for bryllupet, og bruke magiske lamper som centerpieces. Ansette bellydancers for underholdning, og serverer tradisjonell arabisk kost som hummus og shish kebab.