Middel for hodet forkjølelse

November 23

Mer enn noen annen tilstand, ett hode kaldt er hovedgrunnen folk se en lege i USA hvert år. Den gjennomsnittlige personen kan ta mellom to og fire forkjølelse året. Tiltakene er tilgjengelige som vil lette symptomene på ditt hode kaldt.

Fakta

Ett hode kaldt kan være forårsaket av mange virus. De utløse de samme symptomene: nese, Nysing, feber, hoste og sår hals. Ett hode kaldt varer vanligvis i omtrent en uke, selv om det kan somle så lenge to. Det er ingen kur for forkjølet. Leger anbefaler en rekke tiltak for symptomene som vil gjøre deg mer komfortabel som infeksjonen går sin gang. Disse tiltakene inkluderer over-the-counter medisiner, hvile og drikke rikelig med væske.

Medisinering

Over-the-counter medisiner kan avhjelpe symptomer på ditt hode kaldt og gjør det enklere å fungere mens syke. Smertestillende midler og feber reduksjonsgir som aspirin, Paracetamol og ibuprofen kan gjøre deg mer komfortabel. Antihistaminer og decongestants, alene eller i kombinasjon, vil lette symptomene av lunger. Disse medikamentene kan tas så snart du oppdager symptomene på ett hode kaldt for å oppleve lettelse umiddelbart.

Resten

Sove er ikke et middel for hodet forkjølelse, men det hjelper kroppen bedre bekjempe infeksjonen. Ett hode kaldt vil hvile lenger en person med en kompromittert immunsystem. Som understreket eller over lei kan undertrykke immunsystem. Få nok søvn og ikke overdrive fysiske aktiviteter er nøkkelen til helbredelse av din hode kaldt så raskt som mulig.

Væsker

Drikker de riktige typene væsker kan hjelpe deg å gjenopprette fra ett hode kaldt. Dehydrering vil forstyrre kroppens evne til å bekjempe infeksjonen. Nesetetthet kan forårsake din nese passasjer og hals til å tørke og bli smertefullt og irritert. Drikker ikke-alkoholholdige og ikke-koffeinholdige væsker vil avhjelpe tørrhet og gjøre deg mer komfortabel. Det vil også gjøre det enklere å fjerne slim fra nesen.

Betraktninger

Mens det er urte- og mineralbad produkter tilgjengelig som hevder de vil kurere forkjølelse, ingen har vist seg som et middel for sykdommen. Hodet forkjølelse er smittsom og kan sendes frem og tilbake mellom medlemmer av en familie. Det beste middelet for dette er så du ikke ta kaldt igjen å unngå å spre det. Dekke nesen og munnen mens nysing og hoste, vaske hendene ofte og unngå å bli i nærheten til andre under først dagene av smitte når du er mest smittsom.