Transport Tycoon Deluxe Tips

January 16

Transport Tycoon Deluxe Tips

Transport Tycoon Deluxe er et PC spill utgitt i 1995 av Microprose. Du tar kontroll over en massiv offentlig transport imperium, og du må bygge transportlinjer, sette priser, lage spennende reklame, nederlag konkurrenter og jobb deg til toppen av feltet. Dette kan ta litt hjelp og noen tips.

Lettjente penger

Penger, som i enhver bedrift, er avgjørende for overlevelse. Å gjøre gode penger tar mye tid og tålmodighet i dette spillet. Men hvis du ikke har mye av, er det en veldig enkel måte å gjøre en masse penger i dette spillet. Mens du spiller, vent en selskapet til nær konkurs. Spillet vil spørre deg om du vil kjøpe selskapet. I stedet for kjøpe selskapet, si nei. Gå til selskapets vindu og kjøpe 75 prosent av sine aksjer. Men ikke Lukk vinduet. I stedet dra vinduet av ved siden av spilleområdet slik at du kan fortsette å spille. Etter omtrent tre måneder, vil selskapet bli erklært konkurs. Vinduet du hadde dratt av fortsatt vises imidlertid kostnadene for selskapets lager fra tre måneder tidligere når du åpnet vinduet. Selge aksjene og gjøre en masse penger. Alltid lagre før du gjør denne juksekoden fordi den har en tendens til å fryse datamaskinen.

Ingen datamaskin fly

Et stort hinder som du må overvinne er hvis din motstander åpner opp en flystripe før du får en sjanse. Flyplasser tilbyr motstanderen en stor fordel, og ofte kan stave undergang til planene transport dominans. Det er imidlertid en slu og enkel måte å sabotere din motstanders flyselskapet uten direkte begår sabotasje. Det er også ganske billig.

Gå til noen av motstanderens flyplasser og bygge en stor høyde på slutten av deres rullebane. Bygge den så høyt du kan. Topp bakken med en overflod av trær. Flyene på flystripe vil kunne ta av eller lande mens denne åsen er på plass. Din motspiller vil vanligvis holde bakken i stedet. Men hvis de fjerne den, bare bygge den igjen. Det koster penger for dem å rive det ned, og det tilbyr store fordeler å bygge, så det er fortsatt en tapende situasjon selv om de fjerne den.

Lett forbedret vurdering

Byen rangeringer kan påvirke om bedriften transport er vellykket. Byer har egne forhåndsbestemt vurdering som kan bedre eller forverret avhengig av hvordan spillet utvikler seg. Forbedre byens vurdering kan være vanskeligere enn å ødelegge den. Det er imidlertid enkelt å endre klassifisering av byen din umiddelbart. Det koster ingenting og er en av de enkleste måtene å forbedre ditt spill.

Klikk på en by og gå inn i et vindu. Du må endre navnet. Stedet for å endre det til noe personlig eller dum, endre navnet til "Happy byen." Navneendringen vil gi byen en umiddelbar "gode" vurdering som kan alvorlig hjelpe bedre forretningsresultater.