Hvordan finne salgsprisen av en mynt samlingen

July 21

Hvis du har en mynt samlingen og er interessert i å finne gjeldende verdi av beholdningen, er det en bestemt prosess som du må følge for å finne den riktige verdien. Mynt samlinger, avhengig av innholdet i samlingen, kan være svært verdifull eller nesten verdiløs. Den generelle regelen er eldre og sjeldne mynten, jo mer verdien det har. Begrenset kjører mynter er spesielt nyttig hvis de er vanskelig å finne i dagens marked. Det samme gjelder for mynter med visse prege feil.

Instruksjoner

• Kjøpe "USA mynt røde boken" Hvis samlingen består av amerikanske mynter. "USA mynt Red Book" inneholder de siste verdiene for noen av de sjeldneste myntene i verden. Boken er publisert hvert år, så pass på å kjøpe den nyeste versjonen tilgjengelig på din lokale bokhandel. Hvis din lokale bokhandel ikke har det, kan du finne det på nettet via forskjellige forhandlere.

• Kjøpe "The Standard katalog av verden Coins" Krause og Mishler hvis samlingen består av mynter fra utenfor USA. Denne publikasjonen er laget av en rekke volumer og inneholder mange ulike mynter fra hele verden. Som med "USA mynt røde bok," kan du kjøpe en kopi fra enten et lokale bokhandel eller via ulike online-forhandlere.

• Kompilere en liste over alle myntene som utgjør samlingen. Husk å merke mynt, året det ble preget og omtrentlig tilstanden av mynten. Mynter i dårlig forfatning er generelt mindre verdt enn de i perfekt stand.

• Bruk "USA mynt Red Book" og/eller "The Standard katalog av verden mynter" slå opp hver mynt og noter verdien som er knyttet til den i sin nåværende tilstand. Når du har alle verdiene, kan du bruke en kalkulator eller papir og blyant for å legge dem sammen for å generere den totale verdien av samlingen.

Tips og advarsler

  • Du kan også sjekke online mynt auksjoner å konstatere en oppdatert markedsverdi for en bestemt mynt.