Tagamet Parvo virus hunder

March 12

Diagnosen Parvo virusinfeksjon kan være skremmende for en hundeeieren å møte. Dette viruset kan være dødelig, men medisinske fremskritt gjør dette viruset og symptomer lettere å behandle. Mange hunder overleve denne sykdommen og fortsette for å leve sunt liv.

Parvo

Parvo er en virus oppdaget i hjørnetann avføring på 1960-tallet. Det fører til kvalme, oppkast og diaré, og ofte fører til alvorlige dehydrering. Dette er en mulig å behandle sykdom, men suksess synker dramatisk dersom det berørte hunden er mindre enn 8 uker gamle. (Referanse 1)

Tagamet

Tagamet, også kjent som cimetidin, reduserer mengden av magesyre som produseres i hundene. (Referanse 2)

Funksjonen

Tagamet brukes til å behandle mage opprørt som fører til kvalme og oppkast. Den lar syk hunden å begynne fylle vitale væsker tapt gjennom brekninger forbindes med parvo virus.

Ekspert innsikt

Ifølge JK Veatch D.V.M. doktorgrad, kan Tagamet brukes til å behandle både dukke og voksen hundene berørt av parvo viruset.

Advarsel

Allergiske reaksjoner på Tagamet er sjeldne, men kan forekomme. Disse reaksjonene kan inkludere hevelse, oppkast og beslag. Oppsøke veterinær med noen bekymringer Tagamet. (Referanse 3)