"Friday the 13th" bedrager

March 20

Hindrer at Jason Voorhees terrorisere Camp Crystal Lake i "Friday the 13th" kan være frustrerende hvis du ikke bruker cheats. Spillet har ikke noen tradisjonelle knapp-trykk koder, men det er noen triks og glitches å utnytte. "Friday the 13th" ble utgitt i 1989. Det var en utelukkende tittel for Nintendo Entertainment System.

Forhindre ulver

Wolves er tøff fiender som krever flere treff å ødelegge. De dukker opp når du er i skogen, etter zombier angrep. Ulvene vises, forlater en zombie levende og la det forfølge deg til du har nådd målet. Se for Jason du utfører denne teknikken. Etter at han angrep, er det sannsynlig at ulvene vises.

Ingen zombier

Hvis du bruker en rask rådgiver som Mark eller Crissy, kan du bruke hastigheten for å eliminere alle zombier fra et område. Når et sett med zombier framgår, Kjør i samme retning. Din rådgiver vil gradvis trekke bort til zombier faller utenfor skjermen. Fortsett denne prosessen gjennom fem eller seks sett av zombier og fiender vil ikke lenger vises. Du må gjenta teknikken hver gang du angir et nytt område.

Få fakkelen

Fakkelen er sjeldne og mektige må-ha våpen å gjøre betydelig skade til Jason. Besøk alle seks store hytter på kartet. Bruk lettere for å tenne peisen i hver hytte. Når alle seks er tent, vises en merknad på gulvet i kupeen. Det står: "Du vil finne en fakkel i en av hyttene ved sjøen." Søk både store hytter på stien som omgir innsjøen.

Få lommelykten

Du må lommelykten å se deg rundt grotten og finne Jasons mors rom. Antennes peiser i de store hyttene rundt grotten området, så antennes hytte peiser inn ytre cave og innsjøen. Gå til indre veien rundt innsjøen og lett peisen i stor hytte på bunnen. Tenne siste brannen i øvre hytta. Lommelykten vises foran peisen.

Finne Jasons mor

Jasons mor vises som et flytende leder inne i grotten området. Du kan beseire henne en gang per dag, og du vil motta spesielle elementer for å gjøre. Vil trenger du en nøkkel, som du finner tilfeldig ved å hoppe rundt på banene. Inn i grotten, venstre og hoppe paret hull. Gange to tredjedeler av veien over avsatsen til en dør. Trykk "Opp" for å åpne døren. Bruk tasten på neste døren for å finne Jasons mor.

Spillet Genie koder

Hvis du har spillet ånden, bruk koden "KOIIKK" for invincibility. For å få ubegrenset barn, angi "SZSLUEVK" og "IYKLSEAY." Din aktive rådgiveren har uendelig energi med "OTEIVISV." Aktiver auto-brann med "INNLIZGY." For raskere kjører, bruk "SZVLGXOU" og "YPVLIXAV." Hoppe høyere med "GAEUZIAE."