Hawaiian Flower hår tradisjoner

June 27

Det en mange arter av attraktive og aromatiske planter som vokser i tropiske miljøet i Hawaii. Du kan bruke disse eksotisk utseende blomstene mange forskjellige måter, inkludert rundt halsen som en "lei", og håndleddet eller ankler, men en annen populær måte å bære dem er i håret. Ulike blomster symbolisert ulike betydninger og var slitt for spesielle feiringer inkludert religiøse seremonier og bryllup.

Blomst plukke betydninger

I tradisjonell hawaiisk kultur, hvis du er en kvinne og hadde en blomst hakke alle typer bak høyre øret, betyr dette at du er singel. Menn vil noen ganger ha en liten blomst bak deres øre, men bare for duften og ikke har noen bestemt mening. Hvis du setter blomst plukke bak venstre, signaler det at du er i et forhold. Mens ekte blomster er tradisjonell, er stoff blomst plukker slitt også.

Blomst hår Lei

Og lei eller blomst garland, bæres rundt halsen, kan du ha en lei på hodet som en blomst krone for mange ulike spesielle anledninger. 'haku lei' er en blomst krans og tradisjonell hawaiisk tilsvarende de vestlige brude sløret.

Blomst symbolikk

Disse blomstrende planter som vokser på Hawaii har visse betydninger og er slitt for bestemte seremonier. Ingefær er slitt i bryllup av bruden og symboliserer styrke. Tuberose er en annen innfødt blomst og betydningen av "forbudt kjærlighet" eller sanselig nytelse. Jasmine symboliserer også sensualitet men på en stilfull måte. Hibiskus er staten blomsten av Hawaii og også symboliserer skjøre skjønnhet.

Funksjonell mote

For spesielle anledninger vil kvinner ofte får håret gjort med en stor blomst som midtpunktet eller samlingspunkt i deres hårstil. Blomsten hjelper holde stilen på plass og bør ikke fjernes før slutten av dagen, eller når du vil ta stilen ut. Noen ganger tjener mange små blomster over stilen (mest sannsynlig en opp-do) samme formål.

Vanligste

De vanligste blomstene slitt i håret eller bak ørene av Hawaiis er Gardenias, Hibiscus eller Plumeria. Plumeria er den vanligste av disse tre. I Hawaii språket kalt Gardenias 'kiele' som er uttalt "nøkkel-eh-lå". Plumeria kalles "melia" og uttales som 'mai-lee-ah'. 'Aloalo' er 'Hibiscus' morsmålet og uttales "ah-lav-ah-lav".