Hvordan du slår en trekirke fløyte

February 11

Hvordan du slår en trekirke fløyte

Slå en trekirke fløyte tar litt delikatesse tre du er ganske myk, sammenlignet med metaller normalt slått i en CNC dreiebenk. Bruker en CNC dreiebenk kan du opprette en intrikate design som er vanligvis svært vanskelig å opprette ellers og automatiserer prosessen så det kan gjentas så ofte du ønsker. Når du har litt erfaring snu fløyter, kan du raskt opprette noen fantastiske instrumenter.

Instruksjoner

• Kutt veden for fløyte til en håndterlig størrelse for å snu, omtrent 1 1/2-tommer-torget, og ønsket lengden på den siste fløyte. Bruk et meget tett tre, som har den sterkeste lyd samt fulle klang. Afrikanske Blackwood og Mopane er gode valg for fløyte konstruksjon.

• Sett tre blokken i chuck jaws og bar ut midt på treet. Fløyter er hul på innsiden, så bruk en lang drill på den ene siden og deretter vende fløyte rundt og fortsette hullet fra den andre siden å fullføre prosessen.

• Definere lathe kutte profilen til fløyte ved å plassere tre i jaws og skyve hale lager opp mot den andre siden. Stram kjeven nok å holder veden fast, men ikke nok til å knuse det, som innsiden er kjedelig og veggene er svakere. Låse hale lager slik at det ikke flytte mens tre snur.

• Program i dreiebenk, eller overføre programmet til CNC kontroll dreiebenk, kutte formen på fløyte. Opprette en profil med en CAM, eller datamaskinassistert produksjon, programmet for mer avanserte profilering. Eller programmet på maskinen kontrollen med G-koden eller proprietære språket, for enklere design og kjøre simulatoren for å sikre at du er fornøyd med form og verktøyet banen.

• Angi verktøy eller verktøy i dreiebenk å kutte profilen til fløyte. Lære hvert verktøy slik maskinen er klar over plasseringen av spissen av hvert verktøy. Undervisning en verktøyet er prosessen med å la datamaskinen kontrollen vet ligger hvor verktøyet spissen ved hjelp av en sonde på innsiden av maskinen. Angi Z null for cut ved å flytte en av de underviste verktøyene på ytterkanten av råvaren og tilbakestille Z null på kontrollen.

• Kjør programmet sakte, sjekke at alle verktøyet bevegelser er riktige. Når fløyte er fullført, lagre programmet for fremtidig bruk. Kjøre programmet første sakte kalles proofing, og sikrer at alle kommandoene er riktige og at den siste biten samsvarer med programmet dimensjonene.

Tips og advarsler

  • Fullføre fløyte i en mølle hullene og andre operasjoner som ikke kan utføres i i dreiebenk.