DIY kobber Smeltehytta

March 18

De fleste metaller finnes i en blanding av elementer kjent som en jernmalm ikke i en ren metallisk tilstand. Kobber finnes vanligvis blandet med andre elementer som silisium og oksygen i malm med navn som azurite eller malakitt. Til ekstrakt rene kobberet fra en av disse malm, må du luktet malmen i en ovn kan trygt smelte kobber på nesten 2000 grader Fahrenheit. Du trenger også en fluks---noen stoff som vil bli med de andre elementene i kobbermalm ved høye temperaturer og danne et separat sammensatt.

Instruksjoner

• Få et par pounds av kobbermalm. Du kan gjøre dette på en av de mange mineralforekomster i USA. Se etter plasseringen av isbreene på webområdet USGS Mineral ressurser Data System (se koblingen i ressurser-delen). Kontroller kontroller du kan fjerne prøver fra egenskapen lovlig før du tar dem med deg. Du kan også kjøpe prøver av bestemte kobbermalm på Internett.

• Kjøpe en lignende mengde flux. For å smelte mest kobbermalm, blir jernoksid riktig fluks bruke. Jernoksid kan finnes i store mengder som en keramisk pigment for salg i keramikk forsyne butikkene. Ved høy temperatur vil oksygen i jernoksid danne en egen flytende sammensatte kalt slagg med oksygen og silikaen i kobbermalm. Dette vil tillate rene kobberet å skille og basseng.

• Don vernebriller og solid hansker. Glass vil beskytte deg fra fragmenter av rock under pounding. Hanskene er for håndtering sandsteinen blokker når de har blitt varm.

• Knuse kobbermalm bruker en tre-pund hammer til det er redusert til en blanding som ligner grus og pulver. Miks dette med en lignende mengde jernoksid, eller hva flux som du bruker for denne bestemte kobbermalm.

• Bygge en ovn grop. Grave et hull ca 30 centimeter dyp og 20 centimeter bred. Gjøre en åpning på en side som fører til bunnen av gropen. Sett en svart jernpipe i denne åpningen. Knytte en elektrisk vifte til den ytre enden av røret og forsegle denne tilkoblingen.

• Hell koksgrå slik at det dekker bunnen av gropen. Sette denne kull i brann og dekke gropen med flat sandstein blokker. Ordne disse blokkene slik at du lar et lite hull i midten av Ovnens taket. Tillate ovn gropen å varme i en time.

• Legg til en blandet håndfull kobber malm, fluks og trekull ved å slippe det gjennom åpningen du igjen mellom sandstein plater. Gjøre denne hver 30 minutter før du satte alle kobbermalm i ovnen. Bruke viften til stoke brannen i hele denne perioden.

• Fjerne sandstein plater etter at gropen avkjøles i en time. Fjerne sandstein blokker. Du burde se en masse slagg fragmenter og noen stykker av metallisk kobber. Hammeren kan enkelt skille disse biter hvis de henger sammen.