Hva var den Sage krefter i "Zelda: Ocarina of Time"?

February 17

Vismenn i "The Legend av Zelda: Ocarina of Time" er en gruppe av kraftige magikere som våke over og beskytte landet Hyrule. Selv om de er kjent som seks vismennene, er de sammen med en syvende medlem, Prinsesse Zelda, mot slutten av spillet. Hver av vismenn representerer en av de ulike gruppene av mennesker som lever i Hyrule, og hver har en tilhørende elementær magisk kraft.

Han, salvie av lys

Han er den første sage å avsløre seg selv under din søken. Han representerer sist av de gamle vismenn, som bygde Temple of Time. Han er Sage av lys, og som sådan har herredømme over lys-baserte magi. Han er begrenset til bor innenfor kammeret av vismenn; men gir han sitt lys magiske til Link på slutten av spillet.

Saria, salvie i skogen

Saria er koblingens barndomsvenn og en av de han som bor i han-skogen. Når Link tilbake til skogen tempelet som voksen, møter han Saria igjen som har blitt salvie i skogen. Saria har de magiske evnene av planter og trær.

Darunia, Sage brann

Darunia er leder av de Goron som lever i hulene av død. Når koblingen lagrer Darunia fra monster Volvagia, fråtset Darunia skal den Sage av ild, med de magiske evnene av ild og lava.

Prinsesse Ruto, Sage vann

Prinsesse Ruto er datter av kongen Zora, herskeren av Zora folk som bor i undervanns verden Zoras domene. Prinsesse Ruto blir Sage av vannet når koblingen nederlag sjefen av vann tempelet. Prinsesse Ruto har makt knyttet til vann og is.

Impa, Sage skygge

Impa er en av siste Sheikah og Prinsesse Zeldas personlig livvakt. Når monster Bongo Bongo reawakens, Impa hodet i skyggen tempelet å stoppe det. Koblingen er imidlertid en å gjøre så. Etter slaget Impa blir Sage av skyggen og er gitt domene over skyggen magi.

Nabooru, Sage ånd

Nabooru er nestkommanderende Gudommelige mennesker, en gruppe av kvinnelige tyver. Når koblingen kommer i ånd templet blir han angrepet av Nabooru, som var hjernevasket av hekser Koume og Kotake. Etter at Heksene, blir Nabooru Sage av Ånden med kontroll over ånd magi.

Prinsesse Zelda, leder av vismenn

Prinsesse Zelda er avslørt for å være den endelige salvie og leder av vismenn på slutten av spillet. Selv om hennes magi ikke faller inn under en elementær arketypen, er hun bærer av for visdom, en kraftig magiske talisman, som tillater henne å bruke lys-baserte magi.