Hvordan bli med Zenumist i "MapleStory Quest"

March 21

"MapleStory" er et gratis spill massive multiplayer online spill som kombinerer plattformspill og elementer av ROLLESPILL (rollespill). I løpet av spillet spillerne kommer over byen Magatia i regionen Nihal ørkenen, som er hjem til to forskjellige fraksjoner. Zenumist er en gruppe dedikert til alchemy som har å gjøre med livet, mens deres opposisjon, Alcadno, sikringer deres alkymi med maskiner. Spillerne må velge en fraksjon, og utføre en søken etter den, for å bli med fraksjonen og motta en kappe.

Instruksjoner

• Spille spillet til din karakter når nivå 85 og kjøper minst 10 000 Mesos.

• Reise til byen Magatia, ligger i regionen Nihal ørkenen, og snakker med megleren navnet Han. Betale ham de 10.000 Mesos å motta 6000 erfaringspoeng og høre historien om Zenumist. Med dette gjort, vil du kunne starte søken for å bli med i Zenumist fraksjon.

• Snakke med Han igjen, og han vil informere deg om kravene for å bli med i Zenumist. Du må bevise deg selv til leder av Zenumist, Carson, og Han kan hjelpe deg. Gi Han "to mineralene av juveler" at han spør om. Klikk på Han, som vil åpne din inventarliste, viser alle mineralene du har. Klikk på noen malm som du har to stykker, og han vil ta det.

• Reise til Zenumist samfunnet bygningen med merkelige vann flaske at Han gir deg for mineralene. Gå opp til den grønne søylen og plasser den merkelige vannflaske av. Hvis gjort riktig, vil det bli et tre gren.

• Plukke opp det tree armen og gi det til Carson, leder av Zenumist society, som står i nærheten. Han er gammel mann med skjegg og briller. I retur får du erfaringspoeng og Zenumist Cape. Med cape utstyrt, du er en del av Zenumist og kan gjøre ytterligere Zenumist oppdrag.