Hvordan åpne en brusboks bruker Simple Machines

September 3

Hvordan åpne en brusboks bruker Simple Machines

En enkelt maskin er en maskin som har få eller ingen bevegelige deler og bruker energi for å arbeide. Det finnes seks typer enkle maskiner: spaker, skråning fly, hjul med aksler, skruer, båter og trinser. Når du bruker en enkelt maskin, bruker du din mekanisk fordel for å utnytte styrken din. Dette betyr at du bruke hjernen din til å løfte mer enn med bare hendene. Du kan pop åpne en brusboks ved hjelp av en kile og en lever. Du trenger ikke å egen spesielle verktøy for å gjøre dette. du har sannsynligvis allerede alle ting du trenger.

Instruksjoner

• Bruk en kile for å lirke kategorien på brus fra lokket. En kile er en enkelt maskin består av to skråning fly som oppfyller for å danne en skarp kant. En kile brukes til å trekke eller delt ting fra hverandre. For dette eksperimentet er smøret kniv din kile. Skyv tuppen av smøret kniv mellom kategorien og lokket på kan med håndtaket pekte på deg. Hold kan i en hånd. Med den andre hånden, hold håndtaket på kniven. Hvile spissen av kniven i bunnen av kategorien, løft opp litt før kategorien er ikke lenger flush med lokk. Ikke pop toppen.

• Ferdig åpning kan med en lever. For dette eksperimentet tjener kniven som lever. Ett objekt kan fungere som mer enn en enkelt maskin, avhengig av hvordan den brukes. En spak er en styret eller bar som ligger ved et vendepunkt kalt en fulcrum. Kniven vil være bar av kan være fulcrum. Hold kan i en hånd og håndtaket på kniven i den andre. Plassere kniven på bunnen av kategorien under kategorien du bare løftes av kile. Denne gangen skjønt, hvil bladet på kniven på leppen av kan. Trykk ned på håndtaket på kniven. Bladet høyne under kategorien, løfte kategorien helt og popping åpne kan brus.

• Drikk brus du nettopp åpnet. Nå som du har lært å operere en kile og en lever, finne noen andre prosjekter å forstå hvordan trinser, hjul med aksler, skråning fly og skruer fungerer. Du kan finne alle av disse enkle maskiner i huset.