Hvordan skrive en tale steking en venn

January 20

Hvordan skrive en tale steking en venn

En steke er en komisk feiring en bestemt person eller prestasjoner der flere personer gjør humoristisk og lekent fornærmende kommentarer om roastee. Vanligvis er de inviterte til slike hendelser venner, familie og beundrere av personen til å bli stekt. Hvis du blir bedt om å delta i stekt til en venn, kan du ta flere trinn for å opprette en minneverdig steke tale.

Instruksjoner

• Be arrangøren om det er noen spesielle emner som de foretrekker at du dekker. Ofte under en steke ta høyttalere svinger, diskutere emnet spesielt som en bestemt hendelse i roastee's liv.

• Spør noen andre høyttalere hvilke emner de vil dekke. Ideelt du tale å skille seg ut fra de andre presentert og ikke dekker overflødige materiale eller emner. Du kan også vurdere andre taler eller deres utkast å få en følelse for passende tone og sjokk verdi. Du ønsker ikke å presentere en sjokkerende tale full av kraftuttrykk hvis de andre deltakerne gir vittig, men smakfull taler. Derimot, hvis de andre roasters tar en ekstrem tilnærming, full av sjokkere og drama, du bør utforme dine talen tilsvarende slippe kjedeligste tale på arrangementet.

• Tenk på generelle innholdet for talen. Skriv ned morsomt, underholdende, vill og gal du opplever med din venn. Tenk tilbake til da to møtte og alle poeng siden da, og dagens dato. Skriv ned kvaliteter som du både misliker og beundre din venn og samt noen positiv prestasjoner som din venn har opptjent.

• Starte din tale ved å tilby en morsom, fornærmende eller sjokkerende historie eller fakta om din venn. Første halvdel av en steke er ofte fylt med sarkastisk, ydmykende eller komiske historiene om din venn. Vurdere din venns personlighet og bruke det som et barometer for graden av fornærmelse som du putter i talen. Hvis du vet at visse situasjoner var traumatisk eller ville føre til din venn til å bli opprørt, la dem ut. Avslutte tale med beundring og ros for din venn. Snakke om kvalitetene som du beundre eller de store prestasjonene som de har forfulgt.

Tips og advarsler

  • Ideelt sett bør en steke tale vare mellom tre og seks minutter. En til to sider av skrevet tekst lest på et fornuftig tempo, skal sette deg i dette området. Ikke bekymre deg helt memorere tale; Det er riktig å bruke notatkort for å huske viktige punkter.