Liste av Marvel helter

March 31

Liste av Marvel helter

Marvel comics begynte som en tegneserie i 1939 som betimelig publikasjoner, var kjent i 1950 som Atlas tegneserier og begynte sin moderne inkarnasjon som Marvel i 1961. Noen av sine mest kjente skapere er Steve Ditko, Stan Lee og Jack Kirby. Marvel-universet tegn er enorme, men det er særlig kjent fra visse tegneserie helter.

Første helter

Da Martin Goodman begynte betimelig publikasjoner, var han utvide sin forlagsbransjen til relativt nytt medium tegneserier. Noen av de første heltene i det tidlige utgaver med menneskelige fakkel og sub Mariner Captain America.

De fantastiske fire

Mens superhelt tegneserier languished i 1950, var det en renessanse i 1960. Marvels første superhelten laget ble født med The Fantastic Four, Stan Lee og Jack Kirby. Heltene i denne serien var Mr. Fantastic (Reed Richards), den usynlige kvinnen (Susan Storm), den menneskelige fakkel (Johnny Storm) og ting (Ben Grimm). (Merk: Fantastic Four menneskelige fakkel er ikke samme karakter som den opprinnelige menneskelige fakkel.)

Virkelige verden helter

Marvel krediteres med begynner en tilnærming til superhelter som utlevert med hemmelige identiteter og viser tegn som behandlet reelle problemer i tillegg bekjempe kriminalitet. Blant de mest populære av disse tegnene er Hulk, Spider-Man, Iron Man og Daredevil.

X-Men

En annen vellykket team av superhelter opprettet av Marvel er X-Men. Disse tegnene utlede sine krefter fra mutasjoner. True "Marvel metoden," opprette samarbeidspartnere disse tegnene å håndtere reelle problemer, slik som fordommer, mens du bruker din super krefter for å beskytte menneskeheten. Tidlig X-Men tegn inkluderer Cyclops, Iceman, dyret, Angel og Jean Grey. Ekstra tegn som har blitt enda mer populært i X-Men historien er Storm, Rogue og Wolverine.