Hvordan kjøpe musikk for MP3-spillere

November 1

Hvordan kjøpe musikk for MP3-spillere

Dagens MP3-spilleren er den moderne tilsvarer gårsdagens Walkman og bærbare CD-spiller. Om shopping, utarbeider eller ta hyggelige spaserturer rundt i nabolaget, folk flytter med ørepropper koblet til ørene og digital musikkenheter festet til armene eller gjemt pent i lommene. MP3-spillere har gjort lytter til og anskaffe musikk veldig praktisk og kostnadseffektiv. Akkurat som det er mange varianter av merker, typer og størrelser av MP3-spillere på markedet, er det også flere måter å kjøpe musikk for disse hendig liten enheter.

Instruksjoner

ITunes Online musikkbutikk

Gå til iTunes-webstedet (se ressurser) å laste ned den nyeste versjonen av programvaren for Windows-operativsystemer. Mac-brukere skal rulle lenger ned på siden for nedlastingsinstruksjoner. ITunes er den mest populære måten å kjøpe musikk for MP3-spillere.

• Når programvaren er installert lokalt på datamaskinen, klikker du koblingen "iTunes Store" til venstre for å bla gjennom de nyeste tilgjengelige musikken, eller bruk søkeboksen for å finne bestemte kunstnere og titler. Kjøper musikk fra iTunes krever sette opp en konto som brukernavn, passord, epostadresse og kredittkortinformasjon.

• Velge knappen "Logg på" i øvre høyre hjørne av iTunes ville store spørsmål du å opprette en ny konto eller Logg deg inn i en eksisterende. Klikk "Opprett ny konto,"-knappen og følg ledetekstene for å fullføre kontooppsett.

Når en konto er angitt, og brukeren har funnet en sang eller to å kjøpe, er kjøpe så enkelt som å klikke på "Kjøp nå" knappen ved siden av sangen. Når sangen er fullstendig lastet ned, klikker du koblingen "Kjøpte" til venstre kan vise, spille, flytte sangen til en spilleliste eller brenne sangen til CD.

Fordi glitches kan oppstå i iTunes-programvare som kan resultere i tap av kjøpt musikk, er det best å øyeblikkelig sikkerhetskopiere kjøpte sanger ved å brenne dem til en plate. Plasser en tom plate egnet for musikkfiler i datamaskinens interne eller eksterne CD/DVD-brenner, og velg knappen "Brenne på plate" ligger nederst til høyre på skjermen "Kjøpt". Eller klikk "Preferences" under menyen øverst, deretter "Avansert" og "Brenne" å komme til skjermbildet brenne alternativer popup. Alle valgt sang brennes til platen.

Tips og advarsler

  • Når du velger en tjeneste for å kjøpe musikk fra Microsoft digital musikk forfatteren Scott Steinberg (. www.microsoft.com/athome/music/onlinemusic.aspx) tyder vurderer frekvensen av kjøp, formateres i musikkatalogen tjenesteleverandøren og kompatibiliteten til filen med enkelte MP3-spillere. Vurderer disse faktorene vil avgjøre hvis en per-sang tjeneste som iTunes er best, eller hvis en abonnementstjeneste som Napster (. www.napster.com) eller virkelige nettverk Rhapsody (. www.rhapsody.com) bedre passer dine behov. Sjekk ut juridiske, gratis musikk nedlasting nettsteder som www.mp3.com og www.emusic.com.
  • Sanger kjøpt via iTunes ikke laste ned i MP3-format. Før du legger dem til en MP3-spiller, må de konverteres til MP3s, som krever ekstra CD ripping programvare. Gratis Rip er en ledig programvare program som konverterer musikk i mange forskjellige formater og kan lastes ned på www.freerip.com.