Hvordan forsterke en Dulcimer

October 7

Dulcimers er vakker-klingende instrumenter, men de er ikke veldig høyt. Hvis du er interessert i å utføre før et publikum, trenger du en måte å forsterke instrumentet. Selv en konsert på en kafé kan bli vanskelig fordi du må konkurrere med lyden av kunder og kaffemaskiner. Forsterke et dulcimer ligner forsterke akustisk instrument. Du vil finne utstyr og lære å bruke den.

Instruksjoner

• Bestemme hvor mye penger du vil bruke. Kostnaden for forsterke akustiske instrumenter varierer fra relativt billig til svært dyre. Du må investere i en mikrofon eller pickup og du vil også trenge et system å forsterke det. Dette kan være en personlig PA eller en akustisk forsterker.

• Sammenligne forskjellen mellom mikrofoner og pickups ved å gå til en akustisk musikk. Mikrofoner forstand vibrasjonene i luften rundt apparatet. Pickups arbeid ved direkte sensing vibrasjoner i selve instrumentet. Lydkvaliteten på mikrofoner og pickups er forskjellig. Den generelle konsensus er at mikrofoner lyder bedre, men de er vanskeligere å bruke. Avgjøre hvilken som er bedre for deg og kjøpe den.

• Kjøpe en akustisk forsterker eller en personlig PA. Mikrofon eller pickup blir vibrasjonene av instrumentet til et signal. Dette signalet sendes deretter til et forsterke system som gjør det tilbake i en musikalsk lyd, men bare høyere. Forsterke systemet er like viktig for lydkvalitet som pickup eller mikrofon. Med mindre du spiller konserter som gir lyd systemer, må du gi din egen forsterke system.

• Trene hjemme. Akustisk spillere finner ofte forsterkning ubehagelig å arbeide med. Du må lære å kontrollere utstyret for å få lyden som du ønsker. Når lyden er forsterket, må du justere lyden ved hjelp av tone kontroller forsterkeren eller PA. Lære å spille godt med forsterkning er en ferdighet som skal utvikles.

• Gå til konserten tidlig. Forsterkning fungerer bedre i noen områder enn andre. Du må lære å justere lyden etter dynamikken i rommet. Dette kommer med erfaring.