Polypper hos en kattøye ører

October 3

Polypper dannes i en katt øret er en heller uvanlig forekomst, men en som må du nøye overvåke og behandle effektivt. Polypper i øret kan skade trommehinnen og forårsake alvorlige og smertefulle symptomer. Øret polypper oppstå inne kattene i alle aldre og raser, og i begge kjønn.

Polypper

Polypper er liten, vascular vekster på overflaten av en slimhinnene som innenfor øre. Øret polypper er dypt i vannrett passering av ørekanalen og kan være vanskelig å se fra øret åpningen. Polypper knyttes til øret av lang, tynn stilk, en base som utligner under membranen i det indre øret.

Årsaker

Den eksakte årsaken til øret polypper er ukjent, selv om det er antatt at indre øret betennelse forårsaket av sopp, bakterier eller virus kan være skyldige. Betennelse kan forårsake slimhinnen i ørekanalen å svelle, slik at polypper skjemaet.

Symptomer

Symptomene på øret polypper inne kattene er ofte som en indre øret infeksjon. Du kan se din katten avlysning risting hodet eller har problemer med å gå i en rett linje som likevekt kan påvirkes. Polypper kan også forårsake en tykk eller blodig utflod fra ører, problemer med å svelge eller puste. Andre symptomer kan være hengende eller hovne øyelokk. Symptomer vanligvis begynne sakte, så bli kronisk.

Diagnose

Hvis din katten er viser disse symptomene, ta henne med til en veterinær umiddelbart. Diagnostisering av øret polypper er basert på en eksamen av det øre kanalen med en otoscope, et medisinsk verktøy som består av lys og forstørrelsesglass brukes til å undersøke det indre øret. Veterinarian må oftest sedate katten så han kan riktig og trygt undersøke det hel øre kanalen. Hodet røntgenbilder kan også være nyttige i å identifisere øret polypper. Når han identifiserer polyp, vil din vet gjøre en biopsi å utelukke muligheten for at det er en cancerous svulst.

Behandling

Kirurgisk fjerning er vanligvis nødvendig å eliminere polypper fra katten øre. Hele polyp, inkludert basen, må komme ut, eller de kan oppstår innen måneder. Etter kirurgisk fjerning, vil veterinæren gi antibiotika å bruke i flere uker å kvitte kroppen av infeksjon, sopp eller virus som kan ha forårsaket polypper skjemaet og å sikre at din katten øre helbreder effektivt.