Hvordan å lage kunst utskrifter

April 4

Kunst utskrifter er reproduksjoner av originale kunstverket. Kunstnere vil ofte gjøre utskrifter av arbeidet til selge i stedet for å selge den opprinnelige arbeidet. Noen ganger er det så populær skal kunne selge den igjen og igjen. Art prints har ikke verdien av et originalt arbeid, men i mange tilfeller, og spesielt i tilfellet klassiske artister, kunst utskrifter er den eneste måten kunstelskende publikum kan nyte en kunstnerens arbeid. Finn ut hvordan du kan lage kunst utskrifter som skal forevige arbeidet for andre å nyte.

Instruksjoner

• Skanne kunst eller fotografere den hvis det er for stor til å skanne, og satte den på en disk i høy kvalitet JPEG og GIF-format. Ta denne platen til en utskrift selskap som Kinkos eller en kontorrekvisita lagre som stifter. Begge disse stedene tilbyr alternativer for utskrift kunst i forskjellige størrelser og utførelser som Matt eller glans. Be om en rabatt hvis du gjøre antall utskrifter med en av disse selskapene.

• Bruk en online print-on-demand-tjeneste. Disse tjenestene kan du laste opp arbeidet og design kunst utskrifter ved hjelp av innebygde verktøy (se ressurser). Du kan lage kopier som inkluderer kunst på alt fra kaffe krus til t-skjorter.

• Vurdere en lokal utskrift selskap som ikke er del av en kjede. Mange ganger disse trykkerier kan gjøre kunst utskriften billigere enn store navn kjeder.

• Ramme kunst utskrifter. Du kan få rammer i alle størrelser fra en hobby butikk. Hvis du planlegger å gjøre en masse kopier av den samme kunstverk du vil sikre at du har den samme rammen hver gang, spør butikksjefen om bestilling masse lager og se om å få en Antallspris.