Disneys hjemsøkt hus PS2 spillet hint & Tips

October 29

Basert på den Disney-filmen stjernegalleri Eddie Murphy, ble "The Haunted Mansion" til slutt tilpasset som et videospill i 2003 for Xbox, PlayStation 2 og GameCube spillkonsoller. Som ethvert spill har The Haunted Mansion en håndfull hint, tips og hemmeligheter som spillere kan bruke til å forenkle sine erfaringer.

Unngå skader

I The Haunted Mansion har du en begrenset mengde helse i livet-feltet, som du må spare, så det er viktig å bruke noen strategi i håndteringen av hver baddie.

Når spøkelser jakter etter du, for eksempel kan du være fristet til å bli og kjempe dem. Selvfølgelig, går dette risikoen av å skade din karakter. I stedet, prøve og finne en lysbryter. Bla én på vil føre alle spøkelsene til å forsvinne. På denne måten slipper du å håndtere dem.

Også når bekjempe edderkopper, kan du faktisk slå dem etter stepping på dem. Mens dette er fristende, når det er mange edderkopper, er det en bedre ide å bare skyte dem på avstand. Dette vil holde deg trygg, hjelpe deg å unngå å ta skade.

Lagre og Avslutt

Hvis du kjører lite helse, er det en sikker måte å fylle den uten å bruke elementer. Når karakteren din har mottatt en kritisk mengde skade, finne en peker. En gang der, lagre spillet og Avslutt. Når du laster filen, blir figuren din helse full igjen. Du kan gjøre dette så ofte som du liker, og mens det er tidkrevende, det vil hjelpe deg å unngå å se et spill over skjermen.

Andre tips

En måte å forenkle The Haunted Mansion er å justere spillets lysstyrken i alternativmenyen. Selv om du må justere vil innstillingen for hver gang du spiller spillet, har det satt til full lysstyrke tillate deg å se fiender fra videre, gjør det enklere å planlegge dine handlinger.

Hvis du noen gang fast, kan du trykke en av knappene på d-pad å få et hint. Det er noe som bør brukes med måte, men kan virkelig hjelpe i slike klissete situasjoner der ikke du sikker på hva de skal gjøre.

Også holde et øre. Når fiender er i nærheten, har de en tendens til å gjøre noe støy. Hvis du betaler oppmerksomhet, vil du kunne høre fiender kommer før du ser dem, gir deg tid til å klargjøre et møte.