Bedrager for "Evig Sonata" på XBox 360

July 22

"Evig Sonata," Tri-Crescendo og Namco Bandai Games Amerika, er et rollespill som opprinnelig ble utgitt i 2007 for Xbox 360. "Evig Sonata" tilbyr grundig spillet for fans av sjangeren, og dette spillet kan være utfordrende til tider. Er det noen Juksekoder du kan bruke til å øke dine sjanser for suksess gjennom spillet. "Evig Sonata" har fått en vurdering av "T for Teen" av elektronisk programvare rangeringer styret.

Kamper

Angripe motstanderne fra bak når du kan. Dette reduserer fienden sjanse til å forsvare seg selv og øker sjansen for scoring en kritisk hit og forårsake ekstra skade.

Spesielle angrep

Skadene forårsaket av din spesielle angrep er supplert med din karakter i spillet "Echo Meter." Dra nytte av dette ved å kontrollere din "Echo Meter" er helt full - nivå 32 - før du bruker et spesielt angrep i slaget. Dette sikrer angrep vil føre maksimale skade. Din "Echo Meter" påfyll automatisk mens du kjemper fiender.

Selge bilder

En god måte å gjøre rask og enkel penger i "Evig Sonata" innebærer i spillet fotoapparat. Kameraet kan bare brukes av Beat, men det er ganske effektiv i raking i raske penger. Etter at du har tok noen bilder av fiender i feltet, tilbake til byen og selge dine verdifulle bilder til en leverandør. Bilder av sterkere fiender i spillet, spesielt sjefen monstre, er særlig verdifull.

Evig Sonata Encore

"Encore Mode", også referert til som "Nye Game+," er en beefed opp versjon av vanlige eventyr. Låse opp "Encore Mode" ved å fullføre hele historien, lagre spillet og deretter omlasting den. Du har likevel alle elementene, men du vil finne at alle fiendene i spillet, inkludert sjefer, er nå mye sterkere.

Bruke lys og mørk

Hvert tegn i partiet har bestemte evner som kan bare brukes i lyse eller mørke områder. For å bruke en "Light"-angrep, stå i et område som er opplyst med sollys. Omvendt, angi en skyggefulle sone for å bruke en "Dark" angrep. Visse monstre er også påvirket av disse forholdene. De kan bruke spesielle angrep av sine egne, og kan selv forvandle helt forskjellige enheter.