Thanksgiving spillet ideer for barn

October 16

Thanksgiving er en tid for familie, mat og tradisjoner og ofte betyr mange i en liten plass. Holde barna og deres fettere av kjøkkenet med Thanksgiving spill som kan spilles i bakgården eller stuen. Har hele familien delta i spill og knipse noen bilder mens du spiller. Har barna legge til bildene i en familie utklippsbok å opprette høydepunktene på dagen.

Tyrkia Bowling

Barna kan spille Tyrkia bowling, som foreslått av IDE-boksen. La barna farge og klipp ut 10 Tyrkia bilder og tape dem tom plastflasker eller toalettpapir ruller for å gjøre bowling pins. Ordne pinnene i pyramideform, så har barn rulle ballen for å prøve å slå dem ned. Flytt spillet utendørs og prøve bowling med et gresskar som en ball. Spillere kan få poeng for hver pin som faller, og spilleren med flest poeng på slutten av spillet er erklært som vinner.

Innendørsfotball

Spille innendørsfotball etter et stort Thanksgiving måltid. Tape linjer på gulvet å representere første ned og målet linjer. Del spillere inn i to lag. Eldre barn kan bruke tradisjonelle fotball scoring, men yngre barn må et forenklet system, som gjør enhver mål verdt et likt antall poeng. Mens på sine knær, forsøker spillere å utmanøvrere medlemmer av det andre laget flytte ballen over mållinjen å score. Når det andre laget har ballen, forsøker spillere å blokkere og takle medlemmene av motparten. Invitere voksne å spille for å sikre at takle forblir under kontroll. Laget med flest poeng på slutten av spillet vinner en "ære" som blir servert Thanksgiving middag først eller få førsteklasses seter for en TV fotball spillet.

Familiebilder

Webområdet spillet ideer foreslår å ha barna å ta bilder av familiemedlemmer samlet for Thanksgiving ferie. Gi hvert barn en liste over hint om hvert familiemedlem, som "master fisker" eller "samlet bugs som barn." Barna kan intervju hvert familiemedlem for å avdekke lite kjente fakta om hver person, skrive ned riktig personens navn ved siden av hvert spor. Som bevis på at de har gjennomført intervjuet, kan barna ta et bilde av seg selv med hvert medlem av familien på slutten av hver samtale. Hvis kameraer er begrenset, har barn arbeider i team og ta gruppebilder. Etter ferien, kan du sende kopier av bildene til hvert familiemedlem.