Billige rask Cosplay ideer

November 25

Billige rask Cosplay ideer

Mange anime, science fiction og videospill fans liker å kle seg i kostymer fra sine favorittprogrammer og -spill, spesielt på konvensjoner. Denne aktiviteten er kalt "cosplay," som kommer fra en kombinasjon av ordene "drakt" og "spille".

Tegn valg

Hvis du trenger en billig og rask cosplay idé, start med å velge en menneskelig karakter fra en av dine favoritt programmer, spill, bøker eller filmer. Generelt, er det lettere å kle som en mer eller mindre gjennomsnittlig karakter enn å komme opp med en drakt for en Gud, en maskott eller militær karakter. Vurdere figurer som undercover politi og studenter i fiktive skoler.

Drakt Essentials og nyttig elementer

Hvis du bygger opp en garderobe av cosplay grunnleggende elementer, vil det være rask og rimelig når det kommer tid å legge rekvisitter og Avslutt en drakt. Menn kan ofte bruke hvit, Langermede skjorter og jeans som grunnlag for cosplay ideer, mens kvinner opplever ofte crinolines og pleated skolepike skjørt hendig. Andre nyttige elementer inkluderer vinger, dyreører, skjerf, smykker, leotards og andre dancewear og parykker.

Rask og enkel Cosplays

Billig cosplay ideer som kan trekkes sammen i siste øyeblikk, spesielt hvis du har noen grunnleggende elementer på siden allerede, inkluderer superhelter i forkledning, med hint av den superhero drakten peeking gjennom vanlige klær. studenter fra Harry Potter; og Pokemon trenere.