Hvordan tegne kardinal trinnvis

July 10

Hvordan tegne kardinal trinnvis

Du kan tegne en kardinal med ni enkel og lett-å-følge trinnene, selv om du aldri har tegnet en fugl noen gang før. Det er en stor fordel i å lære å tegne denne måten. Du vil lære en annen veldig viktig ferdighet sammen med tegning en fugl, som er hvordan å bryte ned objektet du vil tegne inn i enkleste linjer og geometriske figurer. Når du tegner en kardinal, betale oppmerksomhet til detaljer som skiller denne fuglen fra andre så det er lett identifiserbar i tegningen.

Instruksjoner

• Tegne en gren diagonalt over tegning arket. Start fra litt nedenfor i øvre venstre hjørne og stopper like kort nederst til høyre. Grenen bør skråningen nedover fra venstre mot høyre i en vinkel på ca 45 grader. Tegne en tynnere avlegger i rett vinkel fra midten av denne grenen. Kurven linjene litt å gjøre det se ut som en tynn kvist. Dette er kvisten som din kardinal vil bli plassert.

• Tegne en trekant for hodet, med foten ned og spissen peker oppover. Cardinal har en dusk av fjær peker oppover på toppen av hodet. Tegne et par slag på oversiden av trekanten som burde ligne fjær. Dele base i tre like deler ved hjelp av to prikker - punkt A og punkt B. mål avstanden mellom punkt A og B, og Merk den.

.

• Trekke øynene som to små sirkler, akkurat der punkt A og punkt B er plassert. Farge dem mørke svart og legge litt på toppen for å gi øynene et tredimensjonalt utseende.

• Tegne nebbet. Punkt A og punkt B danner bunnen av trekanten som vil gjøre nebbet. Finne midten av linjen og merke den som prikken C. Ta måling av avstanden mellom punkt A og punkt B og tegne en rett linje nedover som passer som måling. Gjøre en prikk på slutten av linjen, som vil bli dot D. forbinder dot A med D, og bli med D med B å gjøre en trekant. Kurven nebbet veldig lett mot spissen. Over nebbet på linjen begynte punkt A og B sette to små avlang prikker på hver side av dot C - dette er cardinal's neseborene.

• Trekke kroppen av kardinal. Fra foten av hodet trekanten, tegne en sirkel som er omtrent en og halv ganger større enn hodet. Legge til fjærlett slag omrisset sirkel og over i å gjøre det se ut som myk fjærdrakt. Kretsen bør ta den store grenen. Liten kvist du tegnet bør gå over den nedre enden av kroppen.

• Tegne cardinal's halen. Tegne en longish rektangel nedover fra kroppen sirkelen av kardinal. Lengden på halen bør være omtrent samme størrelse som kroppen sirkelen. Slutten av halen burde være svak bredere enn basen. Rundt slutten av halen og legge til longish slag langs se liker halefjær.

• Trekke bena på cardinal som seks nært parallelle linjer rett der halen begynner på undersiden av kroppen. Dette er cardinal's tre tær knyttet til kvist.

• Tegne detaljene som er spesifikke for cardinal. Gå øynene og sakte skygge delen mellom øynene og rundt nebbet. Tegne en halvsirkel under nebbet og fyll den med skyggelegging. Størrelsen på halvsirkel bør være på størrelse med nebbet.

• Farge av kardinal mørk rød og gjøre de skyggelagte delene rundt sin nebbet og øynene svart.

Tips og advarsler

  • Oppmerksom på dusk av fjær på toppen av fuglens hodet. Det er hovedsakelig det som skiller kardinalen fra andre fugler.