Hvordan lage en EPK bruker Ourstage

December 25

Ourstage er en online ressurs for musiker å skape en online pressepakke, eller når musikken bransjen kaller det, en elektronisk pressepakke eller en EPK. De fleste firmaer krever opprette en EPK. Ourstage er en av stedene hvor opprette en EPK er gratis.I musikkindustrien i dag, er har en EPK viktig. Club og konsert bookers bruk EPK å lytte til artistens musikk, se videoer, sjekk ut bilder av kunstneren, lese biografier og finne andre detaljer knyttet til kunstneren som ville gjøre det lettere for booker bestemme hvorvidt kunstneren ville være riktig for sitt. Andre fagfolk, for eksempel Mediakontakter, radio personligheter og andre musikere, også bruke EPK for å finne ut flere om kunstneren. Det er et verktøy som er nødvendig i dagens music industry.

Instruksjoner

Hvordan lage en EPK bruker Ourstage

• Gå til www.ourstage.com. På høyre side av siden, kan du klikke alternativet du vil registrere. Alternativene å registrere er en musikkelsker, en Artist eller Band eller et sted/stadium. Hvis du er en musiker, velge Artist eller Band. Å velge dette alternativet tar deg til registreringssiden. Her kan du angi påloggingsinformasjonen i og kontakt informasjon, sammen med artistinformasjon og webområde for artist hvis aktuelt.

• Legge til et bilde og en artist biografi umiddelbart når du fullføre registreringssiden. Du føres til dashbordet utøver. Du vil se en boks som sier "Nei portrett" med et koblingen under for å "Rediger portrett/Bio." Klikk på denne linken og du vil bli sendt til "Om meg"-delen. Her kan du klikke på "Velg fil" knappen og velg et bilde som du ønsker å vise. Dette bildet vil tjene som profilbilde, også. Her kan du også legge din biografi og fyll ut informasjon som bursdag og koblinger til webområder for noen av områdene. Sørg for å klikke på "Lagre"-knappen nederst på skjermen for å lagre informasjonen du har angitt.

• Legge til detaljer i profilen din side slik at andre brukere av Ourstage vil kunne se profilen din som du har tenkt. Klikk på alternativet "Legge ting til min side" på høyre side av siden. Her er hvor du kan legge til eller endre deler av profilen. Du kan legge til en blogg, en musikkspiller, en videospiller og mange andre funksjoner du kan bruke til å vise frem dine talenter. Når du er gjennom tilpasse siden, klikk på knappen "Gjort redigering" lagre endringene. Nå er det tid til å se din EPK.

• Klikk på "Vis mine EPK" på profilsiden. Dette vil ta deg til din EPK. Dette er hva folk vil ønske å se når du sender din informasjon for vurdering. Seks kategorier til EPK; Artist Info, lyd, Video, bilder, trykk og kalender. Dette er kategoriene som må endres med musikk, videoer og annen viktig informasjon. Artist Info siden gjenspeiler bilde og biografi du lastet opp i "Om meg"-delen. Dette bør bare endres hvis det passer deg. For å begynne å laste opp din lyd eller video, klikk på "Last opp"-knappen på den øverste verktøylinjen. Velg lyd eller video fra valgene og Følg fremgangsmåten for å laste opp filene.

• Gå tilbake til profilen for å laste opp bilder av deg selv eller ditt band. Du må sørge for at du legger til et Fotogalleri til profilsiden. Du kan gjøre dette ved å klikke på knappen "Legg til ting til min side" Hvis du ikke allerede har lagt en. Klikk på "Last opp bilder nå"-koblingen i boksen Fotogalleri og følg instruksjonene for å legge til bilder. Bilder du legger til profilen vises også på din EPK. De to siste tingene å legge til din EPK er noen trykk som du har mottatt og en konsert kalender som vises for personer som ser din EPK. For å legge litt press, bare klikk på "Add"-knappen i kategorien trykk. Legge til konserter, klikk kategorien Kalender og klikk "Legg til ny hendelse." Du vil bli ført til siden ny hendelse der du kan angi all viktig informasjon om din kommende show. Lagre endringene når du er ferdig og alle hendelsene du posterer automatisk bokføre til din EPK. De fjernes automatisk etter at hendelsen har funnet sted. Din EPK er fullført. Fortsette å gjøre endringer som ting endrer med deg eller din band.

Tips og advarsler

  • Legge til så mye informasjon som mulig å vise frem dine talenter.
  • Ikke glem å klikke på knappen "Aktiver" på din EPK. Din EPK vil ikke være synlig for noen hvis du aktivere den.