Hvordan spille med en 4-måned gamle Baby

May 26

Ditt 4-måned gamle baby har kommet betydelig siden fødselen, nå spennende fysiske og sosiale milepæler. Lille en sannsynligvis lyser med smil og coos når hun ser deg, så det er hyggelig for dere begge å kommunisere sammen. Bruke tid på å spille med babyen 4-måneden-gamle lage gode minner og sement foreldre-barn bånd som vil fortsette gjennom hele livet.

Instruksjoner

• Viser lille en en interessant leketøy ved å holde foran ham så han kan se den. Snakk med barnet ditt, sier hans navn, mens du riste leketøy til illegale en engasjerende støy. Tilby leketøy til barnet ved å flytte det der han kan nå for og forstå den. 4-måneden-gamle er klar til å arbeide på øye-hånd koordinasjon av å se objekter og nå for dem, ifølge MedlinePlus nettstedet. Når han fanger leketøy, gi ham mye oppmuntring og ros.

• Plasser babyen foran et shatterproof speil hvor hun ser seg selv. Tillat henne å utforske hennes refleksjon og snakke med henne mens hun klokker seg.

• Spre lett teppe på gulvet og plassere barnet på sin buk på teppet for tummy tid. Bo med den lille og samhandler med ham å overvåke tummy tid. Riste rangler, synge sanger og snakke med barnet ditt å gjøre tummy tid fornøyelig. Streber etter å tilby minst 20 minutter tummy tid hver dag, råder Mayo Clinic nettsted.

• Spiller titt-Tei med babyen. Hold den lette teppet mellom deg og babyen babyen sitter i en spedbarns stol, så han ikke kan se deg. Flytte teppet vekk plutselig og si "Titt-Tei!" Det er sannsynlig at lille en vil tyster med glede. Fortsett spillet så lenge babyen nyter det.

• Innlemme musikk i spillet. Bruk en musikalske mobil eller andre håndholdte baby leker som lager musikk, antyder webområdet Fisher-Price. Trykk på musikalske knappene mens du spiller med babyen. Synge eller nynne sammen med låtene å hjelpe barnet lære at musikk er hyggelig.

• Snakk med din lille en jevnlig hele dagen. Når du skjelne at han er i en lykkelig humør, lete etter måter å spille, selv for et øyeblikk eller to. Liten synger, spille "denne lille grisen" med tærne eller sitte med ham på fanget å lese en kort styret bok. Gjenta lyden babyen lager å ha en "samtale" med ham.