Naturlig Hjem tiltak for Mordene Loppene på hunder

January 24

Naturlig Hjem tiltak for Mordene Loppene på hunder

Loppene opp på din hunden er ikke bare et problem for hunden din, men et problem for deg, familiemedlemmer, andre kjæledyr, bør loppene fortsette å formere seg og spre. Det finnes flere loppe-drapet produkter på markedet, men mange har giftige kjemikalier i dem. For å unngå benytter en metode som kan sette hunden på risiko, kan du prøve naturlig hjemme rettsmidler. Mange naturlig hjemme rettsmidler vil drepe loppene og forhindre en re infestation også.

Kiselgur

Kiselgur vil drepe loppene opp på din hunden, på en svært unik måte. Kiselgur er fossilized restene av forhistorisk planktons. Disse fossiler er veldig fin og skarp partiklene i jorden. DE er så skarpt at det faktisk skjærer gjennom exoskeletons av insekter når gikk på. Dette forårsaker dehydrering i loppene og innen noen timer, loppene vil dø.

Bad din hunden

Hvis din hunden har lopper, gi ham et bad med Dawn oppvaskmiddel. Oljer i det kveles loppene, dermed drepe dem. Det også holder egg fra stikker til hundens hårsekker. Når du bruker denne metoden, må du begynne med nakke-området av hunden og jobb deg nedover kroppen. Den flytende såpen vil føre loppene å rykke ut og du ønsker ikke dem går mot din hund. Såpe hunden opp og la såpe å sitte på hunden i fem minutter før skylling. Gjenta denne prosessen i en uke å bli sikker du drepe alle lopper.

Sitronsaft

Sitrus juice vil drepe loppene og frastøte nye loppene. For å gjøre en blanding å kvitte seg med loppene, poke små hull i en sitron og deretter skjære den, men ikke skrelle. Angi sitronskiver i en bolle, hell en kopp kokende vann over skiver og la sitte over natten. Svamp blandingen direkte på din hunden, drepe loppene umiddelbart. Du kan også hell sitron og vann blandingen i en sprayflaske og spray den på din hunden.

Hjemmelaget loppen sjøsprøyt

Etter bading din hunden, bruk en hjemmelaget loppe spray av vann og to dråper hver cedar tre viktige olje og lavendel essensielle oljen i sin rene form å drepe eventuelle gjenværende loppene opp på din hunden og frastøte fremtidige loppene. Spray denne blandingen på hunden din. Ikke Metter hundens hår, men lett jakke hundens kropp og la luften tørr.