Hvordan lage sort flammer

July 13

Malt flammene kan legge særpreg objekter eller kjøretøy. Selv om av en naturlig flammer funksjonen blå, oransje, røde og gule farger, er det ingen grense for antall farger som kan brukes til å opprette designer flammer på et bestemt objekt. Hvis du ønsker å gjøre svart flammer på et bestemt tegning eller objekt, bestemmer tiltenkte målet for dette prosjektet og opprette en tegning for å veilede deg gjennom denne prosessen.

Instruksjoner

• Skissere bølgeformede flammene på et stykke papir å få en grunnleggende ide om hvordan disse funksjonene vil. Bruke en blyant å lett skissere disse figurene.

• Trekke de personlige disposisjonene for flammene på overflaten av det tiltenkte objektet med blyanten å få en grunnleggende ide om hvor å male. Hvis bakgrunnsfargen for dette objektet er svart og din flammer er også svarte, må en sekundærfarge skissere disse flammer.

• Maling eller farge den indre delen av flammene svart, sørge for at alle avrundet funksjoner kommer til et punkt å representere den skarpe endene helt fylle tiltenkte flamme området med maling eller alternativ coloring redskaper til tilstrekkelig dekket. Avhengig av tekstur du maling eller farge, må du bruke en andre strøk når alt har tørket.

• Skissere disse svarte flammer med en skarp farge til å opprette en mer egenartet utseende. Hvis bakgrunnen svart flammene er lys i fargen, velger du en disposisjon farge kontraster.