Tips om fotografering mannlige modeller

July 6

Annonsører bruker mannlige modeller hver dag å fremme en rekke produkter for både menn og kvinner. Ikoniske bilder av de mannlige Calvin Klein undertøy modellene er et klart eksempel på hvor effektive markedsføringskampanjer med mannlige modeller kan være. Visse teknikker kan bidra til å sikre at bildene av mannlige modeller vise seg så effektiv som mulig.

Firkantet kameraet

Hans brede skuldre markere maskulinitet en mannlig modell. Prøv å få skudd der skuldrene er rutet til deg. Dette gir modellen en tilstedeværelse som kanskje går tapt hvis du skyter for mye fra en vinkel. Selv om hodet er slått for å opprette vinkler i ansiktet, jo mer du kan square skuldrene i bildet, jo mer kraftig blir modellen.

Muskler og ansiktet

Mange bilder av mannlige modeller er ment å vise de ulike muskelgruppene. Avhengig av modellen og skudd kreves, kan dette inkludere bena, abs, brystet, armer eller noen av flere andre muskelgrupper. Når et skudd fokuserer på disse områdene, modellen bør være forberedt og flex musklene i området for å gjøre dem skiller seg ut. Coach modellen til flex musklene samtidig la ansiktet avslappet. Ellers kan bøye forårsake et ansiktsuttrykk som er forvrengt, unaturlig og rett og slett ikke rett for skudd.

Lys

Lyset pleide å skyte mannlige modeller avhengig hva ser du søker i bildet. For en generalisert stående er vanlig dempet belysning som ser bra ut i alle portretter tilrådelig. Men iIf viser klart definerte muskler er viktig i skudd, direkte belysning - mye strengere enn du bruker for andre portretter - bidrar til å skape skygger. Dette blir dypere definisjonen av musklene og gjør dem pop i bildene.

Skarphet Versus mykhet

Menn i alle former og størrelser har maskuline egenskaper, så presentere dette i bildene. Holde rette linjer og skarpe vinkler i tankene når du fotograferer menn. Spille med rette linjer i din positurer, din bakgrunn og rekvisitter. Dette motsetter seg pent til hvordan kvinner naturlig passer inn i myke og svingete positurer og innstillinger.