Hvordan å identifisere kardinaler

April 28

Kongelig cardinal er en dyp, scarlet røde gjør dem skjelnes fra mange andre fugler. Ligner i form til en blå jay, de er ikke nesten irriterende, men like vakre å se på. Også kjent som Nord Cardinals, de er ikke-vandrende, så de alltid bli ganske nær hjemstedet. På grunn av sin slående farge er cardinals ganske lett å identifisere, særlig hannene.

Instruksjoner

• Se på rød fuglens coloring å avgjøre om det er kardinal. Mannlige cardinals er tydeligere i fargen enn kvinner, så de vil være mye enklere å finne. Menn er lys rød med svart rundt del av ansiktet og haken, ligner på en maske, og han har en lyse rødt nebb som videre skiller seg fra andre røde fugler. Kvinnelige duller med grå eller grayish oliven vasket gjennom sin fjær og hennes undersiden er gulbrun farget. Hun har en Matt rødfarge rødlig rosa Bill, som fortsatt gjør henne mer uvanlige enn andre arter.

• Legg merke til formen på den røde fuglen i spørsmålet. Kardinaler ha crested hoder ligner en blå jay med hanner har en større kam enn kvinner. De har også svært lang halefjær og avrundede vinger.

• Ta hensyn til habitat der fuglen liv. Selv om kardinaler kan leve i en rekke miljøer, inkludert kantene av skoger, lavlandet, forstadsområder, sumper og ørken vasker, foretrekker de kratt og brushy kratt. De er mer tiltrukket vill hager som er sammenfiltret i stedet for immaculately preparerte og vil strømme til matere som inneholder solsikkefrø.

• Undersøke hvilke områder av landet som cardinals ligger i. Disse fuglene pleier å holde seg til den østlige delen av USA og mye av Mexico, så rød fugler matching beskrivelsene ovenfor i disse områdene er mer enn sannsynlig cardinals.

• Lytte til lyder fuglen gjør. En kardinal sang er som en sang med en rekke enkelt- og dobbeltrom notater som gjentas. Begge kjønn synge nesten året gjør dem ikke bare vakkert å se på, men også å lytte til. Noen identifiserbar "ord" du kan høre på musikken deres inkludere "hva-cheer," "som-it," "heie" og "bir-dy."

• Bla gjennom nettsteder som tilbyr online fuglen identifikasjon kataloger, særlig de som lar deg velge funksjoner av en ukjent fugl. Dette vil gi deg flere mulige valg om hva Fuglen kan være. (Se ressursene nedenfor) Du kan også se gjennom fuglen bøker med bilder av ulike arter.

• Bli en fuglekikking gruppe. Det er klubber og grupper som er spesielt rettet mot de som liker å se på fugler og ønsker å lære mer om dem. Dette er spesielt nyttig for amatør fuglekikkere som kan få tips og triks om hvordan å identifisere fugler fra mer erfarne birders.

Tips og advarsler

  • Menn og kvinner varierer mye i farge. Fordi menn er så fremtredende rød, blir det enklere å identifisere enn kvinner.
  • Cardinal er staten fuglen for en enestående syv stater. Denne arten er bare fuglen som holder æren av representerer så mange forskjellige stater.