De fysiske egenskapene til en eksepsjonell barn

May 28

De fysiske egenskapene til en eksepsjonell barn

Begrepet "eksepsjonell barn" er en paraply-setning som refererer til barn med funksjonshemninger, sensoriske impairments og atferd og/eller lærevansker. Barn kan bli kategorisert som en eksepsjonell barn hvis han viser symptomer på autisme, ADHD, mental retardasjon, epilepsi, Cerebral Parese, multippel sklerose, Williams syndrom, traumatisk hjerneskade, etc. Et barn som utmerket til noen bestemte aktiviteten mer enn en gjennomsnittlig barnet anses også begavet eksepsjonell barn. Det er viktig å huske at ikke ett symptom er bevis på en eksepsjonell barn.

Fysiske egenskaper

Kjennetegn som fysisk definerer en eksepsjonell barn varierer avhengig av hvilken tilstand barnet har og i hvilken grad. Noen fysiske tegn inkluderer sporadiske hånd flapping, rocking, mangel på kroppsbeherskelse, hyperaktivitet, blindhet eller andre synshemmede, hjernen strukturen varians, vanskeligheter uttale ord, hørselsproblemer, dysleksi, forskjeller i karosseriet og en lavere terskel for sensorisk overbelastning.

Kjennetegn ved bestemte betingelser

Mange eksepsjonell barn er diagnostisert med bestemte betingelser som autisme, intellektuelle handikap og cerebral parese. Noen fysiske symptomer av disse vilkårene inkluderer større hodet størrelse, spise vanskeligheter, dårlig blæren administrere og tarm funksjoner, peker til objekter i stedet for ber for dem, lengre uoppmerksomhet eller hyperaktivitet (som kjører på en kaotisk måte over lengre tid og så plutselig sitter og stirrer ut i rommet), uregelmessig blodsirkulasjonen, vanskelig bevegelser eller fullstendig tap av muskel kontroll , manglende evne til å utføre enkle bevegelser som bruker en gaffel men kan også har eksepsjonelle evner til å spille instrumenter eller tegne på stor kapasitet. Andre kjennetegn inkluderer store øyne og ører, tale og språkproblemer, lav muskeltonus, blek hud, langsomme fysisk utvikling og kortpustethet i vekst, hodet stanger eller risting, mangel på øyekontakt, ujevn gangart, repeterende atferd og manglende respons.

Fysiske egenskaper av genetiske forhold

Et eksempel på en genetisk tilstand er Williams syndrom som en av 10 000 barn er diagnostisert med. Williams syndrom og andre genetiske forhold inkluderer intellektuelle handikap, hjerteproblemer, lave fødselstall samt problemer med å øke kroppsvekt. Ansiktstrekk kan også variere med eksepsjonell barn i form av små chins, bred munn, full lepper, viden spredte tenner og små hvelvet nesen.

Begavede barn

Begavede barn vises ofte ikke annerledes enn andre barn. Det er måten som de utfører seg i daglige aktiviteter som skiller dem fra resten. Begavede barn er mer kjent for andre uovertruffen resonnement ferdigheter og intellektuell kapasitet; men har mange begavede barn vært kjent for sin avanserte mulighetene. Spesielt når det gjelder spille musikkinstrumenter og visse typer sport, excel begavede barn i hånd-øye-koordinasjon, hastighet og nøyaktighet.