Hvordan kan jeg fullføre sardin satt i "FusionFall"?

January 25

"FusionFall" har et kart over flere infisert soner, for eksempel Leaky Lake, som tillater spillere å delta i løp for Premier og høy score. Spillerne løp fra den ene enden av infisert sonen til den andre mens de samle Fusion Pods. På slutten av løpet belønner spillet spillere med rekker og visse belønning basert på ytelse. For å fullføre sardin Set, må du oppnå første rang i Leaky Lake løpet.

Instruksjoner

• Åpne kartet og klikk på Camp nyre, og så gå Sørøst fram Leaky Lake. Det er på høyre side av kartet, nær Camp nyre.

• Gå rundt til du finner Start agent. Han ligger på Leaky Lake, og du kan identifisere ham ved racing flagg flyter over hodet. Snakke med ham angi kampanjen.

• Oppnå første rang eller geni rang, i Leaky Lake infisert sonen rase å fullføre sardin Set. Din totale poengsum baseres på en kombinasjon av etterbehandling tid og antall Pods du samler. For å få en geni score, praksis løpet til du regne ut banen til målstreken som inneholder de fleste Pods. Hvis du er ferdig uten Pods, får du en lav poengsum.

Tips og advarsler

  • Konsentrere seg om kvalitet, ikke fart, i løpet. Mens du må være rask å vinne, miste mange spillere fordi de er så opptatt vinne at de går glipp lett hopp og hull.