Hvordan komme en låse opp spillet for Peggle

June 13

Hvordan komme en låse opp spillet for Peggle

Peggle er et puslespill-skyting spill for Nintendo DS som gjør det mulig å slenge baller så lite knagger for å score poeng. Når du har mestret denne teknikken, kan du låse opp senere nivåer og spill som vil gi deg en hardere utfordring. Låse opp senere nivåer er enkelt, hvis du kan forstå dette spillet.

Instruksjoner

• Beseire utfordringene. I tillegg til hovedspillet er det utfordringer som du kan fullføre som vil teste dine ferdigheter. Hver utfordring har du fullføre ulike oppdrag, som treffer alle pinnene med en begrenset mengde baller. Fullføre alle disse utfordringene å låse opp "ultimate master" spillet.

• Beseire den "adventure"-modusen. Adventure-modus er det viktigste i Peggle. Beseire alle utfordringene i eventyrmodus (det er 10 tegn med 10 utfordringer hver) for å låse opp master Peggle spillet.

• Beseire alt i spillet. Du må beseire alle utfordringene og traff alle pinnene på hvert trinn. Slo utfordringene og ha 100% på alle deler av spillet vil låse "ekstreme ultimate master" modus i spillet. Dette er den siste og vanskeligste modusen, fordi det er mye mer knagger å treffe, men du må treffe dem med samme mengde baller.