Hvor å direkte tromme kretser

April 26

Tromme kretser samler folk fra alle samfunnslag på en følelse av fellesskap, slik at hvert medlem til å delta på best av hans evne og snakk det universelle språket av musikk. Tilrettelegge en av disse tromme kretser er en spennende følelse, så lenge du forberede for hendelsen på forhånd å sikre hver deltaker og forstå ansvar sirkel leder.

Instruksjoner

• Annonsere din trommelen sirkel på steder hvor folk kan ha en interesse, som lokale fellesskapet boards eller i kaffebarer og dagligvarebutikker. Inkluder relevant informasjon som om deltakerne skal ta med eget utstyr, og barn er velkomne. Hvis du vil gi trommer, er det en god idé å be om en RSVP på annonsen.

• Angi plasseringen på forhånd å hindre plassproblemer når arrangementet finner sted. Velg en offentlig plass stor nok til å gi gruppen noen pusterom, som parker eller store konferanserom. Du kan vekselvis vert sirkelen i ditt eget hjem, forutsatt naboene forståelse av støy og deltakerne vil være komfortabel med en slik ordning.

Angi stolene i en sirkel, langt nok fra hverandre at hver deltaker vil ha rom uten å Stange borti hverandre, men nær nok til å opprettholde fellesskapet. Også kan du vurdere å gi trommer for deltakere som ikke har dem.. Dette trinnet er teknisk valgfri, er det urealistisk å forvente at alle som ønsker å delta vil ha sitt eget instrument.

• Føre tromming økten. Denne viktige stillingen setter tempoet for resten av sirkelen, slik lederen må betale hensyn til behovene til de andre deltakerne og svarer deretter. Angi et tempo de andre i gruppen enkelt å tilpasse men flytende kan bytte til en raskere eller langsommere tempo etter behov. Hvis mulig, prøve å bære en mindre trommel og bla gjennom gruppen. Sitte ved siden av folk som synes å være sliter og hjelpe dem å finne rytmen i musikken.

Alltid kontroll over tempo, eller det kan lett komme ut av hånden. Hvis andre deltakere påskynde tempoet unødvendig eller trekke fra gruppen, bevegelse for andre å se på deg og sikre dine bevegelser kan sees tydelig som du slå trommelen. Dette vil bringe rytmen tilbake under kontroll.

• Gi forfriskninger på slutten av trommelen. Ofte disse tromming økter kan bli levende og intens, og hydrering er en nødvendig bekymring. Vannet bør gis, men du kan også tilby et utvalg av drinker og forretter og dessert. Alternativt kan du be alle om å bringe en rett for en potluck atmosfære.

Tips og advarsler

  • Noen parker og andre offentlige områder har lover angående en "akseptabelt" nivå av lyd med samfunnet arrangementer. For å sikre din tromme kretser holder seg innenfor loven, kan du sjekke med fellesskapet rådhuset før reklame ditt arrangement.