Gøy flørting Tips

September 2

Gøy flørting Tips

Flørting er ikke så lett som du kanskje tror. Du kanskje tror du får meldingen over at du er interessert, når i virkeligheten, kan hun lese din flørter en helt annen måte. For noen er det en naturlig instinktivt mens flørte-svaksynte personer kan være fristet til å krype under en stein i stedet for bat en øyenvippe. Ingen bekymringer. Flørting er en teknikk som alle kan lære, og det er verbal, nonverbale, skriftlig eller en kombinasjon av tre.

Verbale

Flørting dateres tilbake til barneskolen, før du selv visste du gjorde det.

Tenk tilbake til barneskolen når du likte en jente. Du ville erte henne uendelige, håper å få hennes oppmerksomhet. Hoppe over leken skubb i gjørma og du har voksen versjon av verbale flørting. Erte objektet av interesse på noe dumt, som deres sko eller deres nye frisyren mens rubbing fingrene gjennom håret. Vellykket flørter er ikke redd for å ta leken verbale jabs. Dette demonstrerer tillit, som er en kvalitet som mange ser etter i en kompis. Du kan også flørte av humoristisk ta noe sa hun ut av sammenheng eller beskylde henne for lekent treffer på deg. For eksempel hvis sier hun, "Jeg vil gjerne prøve ut den nye restauranten," Svaret kan være, "Er som din subtil måte å spørre meg ut?"

Nonverbale

Aldri undervurder kraften i et smil.

Hvis du ønsker for å flørte uten å si et ord, gå for det. Hvis gjort riktig, fungerer nonverbale flørting å en kompliment eller lekende erte. Prøv smilende i et overfylt rom. Det kan høres klisjé, men det fungerer. Det viser at av alle mennesker i rommet, du er den som har sin oppmerksomhet. Hvis han forteller en spøk, morsomt eller ikke, Le det opp. Ta det et skritt videre og legge noen berører til mix. Plass hånden på skulderen som du ler. Under en romantisk middag, mens han snakker, tilt hodet mens du lytter spent Slik viser du er fokusert på ham og det han sier. Smil som hun snakker eller legge armen rundt henne. Ideen er å vise at hun har din fulle oppmerksomhet og deretter noen.

Skriftlig

E-post er en diskret måte å la en flørtende melding.

Send et postkort til gjenstand for din hengivenhet. Hvis det er hans fødselsdag, sende en med et snev av seksuell forslag, som "Vis meg bursdagen din dress og jeg skal vise deg min." Sende en daglig kort hvis det ikke er en spesiell anledning. Oppbevar den leken og ingenting er for alvorlig som kan tolkes som stalker atferd. Send en e-post med emnelinjen, "hvordan dagen kommer?" Sende en rask tekst som spør ham ut til lunsj viser du er interessert og ønsker å henge. Gjøre teksten flørtende ved ordlyden det som, "Jeg vil tillate deg å ta meg til lunsj i dag."

Kombinasjon

Vise ham han har all din oppmerksomhet.

Du kan bruke en kombinasjon av følgende flørte. For eksempel, som du forteller ham historien om dagen, forsiktig trykk hans lår eller skulderen. Det handler om kroppskontakt. Noen kan føle behagelig vippe hodet og Drilling en strand av håret mens du snakker. Hvis du er en nybegynner, ta det en flørt skritt om gangen. Kombinasjon flørting tar praksis og bli gjenstand for din hengivenhet fallende forelsket i deg.