Årsakene til konflikten i ekteskap

February 9

Årsakene til konflikten i ekteskap

Sterk tar arbeid og er ikke alltid en bryllupsreise. Selv den sunneste av relasjoner ned noen ganger ubehagelige konflikten. Muligheten for hver partner i et forhold å navigere gjennom konfliktene er avgjørende. Om årsakene til konflikten i ekteskap er mange, er det en håndfull av grunner som skiller seg ut over andre.

Kommunikasjon

Manglende evne til å kommunisere regelmessig er en vanlig årsak til sivil strid. Dette omfatter muligheten til å stemme bekymring samt en vilje til å lytte. En dempet følelse av intimitet oppstå over tid når kommunikasjonskanaler er slått av. Mangel på kommunikasjon er uten tvil den mest ødeleggende årsaken til konflikten som ingen andre problemer kan virkelig rettes uten den.

Økonomi

Penger er en vanlig årsak til konflikt. Hver ektefelle går inn i et ekteskap med en individuell følelse av finansielle saker bør løses. Eksempler av ødeland ektefelle gift med en utgifter spree mester, par med sterkt ulik lønn, og ekteskapet der et par bare har ulike mål i forhold til økonomi.

Oppdra barn

Oppdra barn kan ofte opprette stress for mamma og pappa. Foreldre ønsker best for sine barn. Hver ektefelle kan ha en svært spesifikke idé om hva deres barn bør undervises. En liten endring i kurset kan ofte føre par ikke kunne opprettholde en samlet front. Hvis kompromisser ikke kan gjøres, kan denne forskjellen i visjon være en stor avbrudd.

sex

Sex forårsaker ofte friksjon i et ekteskap. Utenfor problemer som kan påvirke seksuell atferd i ethvert forhold med tidligere forholdet mønstre eller tidligere overgrep. Interne problemer kan omfatte et tap av interesse etter å ha vært gift i lang tid, ulike syn på forventet frekvensen av relasjoner, eller bruke sex til å manipulere en partner - ved å avstå for eksempel.

Svigerfamilie

Svigerfamilie er en vanlig kilde av konflikter i ekteskap. Når partnere er først gift, er det alltid en periode av justering når ektefellens familie. Alle er hevet annerledes og misforståelser med svigerforeldre, hvis ikke overvinnes, kan føre til strid mellom partnere som de lære å holde ut og finne måter å tilpasse seg nye familiemedlemmer.