Hvordan finne en savnet Person uten et personnummer

July 12

Hvordan finne en savnet Person uten et personnummer

Over tid miste vi alle berøring med folk som en gang var viktig for oss. Teknologien gjør det enklere enn noensinne å koble med kjære fra fortiden, enten det er en fetter som du ikke har sett siden du var en gutt eller din beste venn fra grunnskolen.

Instruksjoner

En søkemotor er vanligvis det beste stedet å begynne.

Søke på navnet på personen du leter etter på søkemotorer som Google. Hvis personen du leter etter har navn, kan du søke i anførselstegn, sammen med den siste kjente byen bosted. For eksempel, hvis du leter etter Jane Smith og hun sist bodde i Columbus, Ohio, ville du angi "" Jane Smith"+"Columbus, Ohio"" i søkemotoren.

Lokale telefonboken kan ha en liste.

Se gjennom telefonen bøker fra området som du tror personen du søker etter kan være. Husk å se etter alternative navn i tillegg til navnet sitt. For eksempel kan Jane Smith være oppført i telefonlisten som J Smith. Hvis områdets telefonlisten ikke hjelper, kan du prøve å søke telefonen bøker i omkringliggende byer også.

Plass en annonse i klassifisert. Din venn eller noen vet hun kan se den.

Sted en annonse i avisen av noen du tror personen du kan leve i. Husk å inkludere noen detaljer. Hvis Jane var romkamerat på sommerleiren, bare legge inn en annonse sier "Looking for Jane Smith som gikk til leiren med meg." Legge til året du gikk til leiren og fornavn, men ikke være for detaljert, siden alle kan lese annonsen. Populære classifieds nettsted Craigslist har også en tapte forbindelser avdeling, så du kan også prøve postering i forum for nærmeste der søket er.

• Registrer nettverkssider. Facebook er en å starte ut på, og det er gratis. Flere andre nettsteder er dedikert utelukkende til etter klassekamerater, for eksempel klassekamerater nettstedet, selv om de fleste av disse typer nettsteder krever en månedlig abonnementsavgift. I tillegg kontroller high school's nettsted. De har gratis alumni databaser.

Det kan hende at en privat etterforsker søke dypere.

Leie en privat etterforsker å søke for deg. Private etterforskere kan bli kostbar, så bruk dette som en siste utvei. Men hvis du er virkelig desperat å finne din savnet person og ikke finner henne selv, vil en P.I. ha tilgang til ressurser som du ikke og kan ha bedre lykke.