Regler til sirkelen av død kortspill

May 18

Regler til sirkelen av død kortspill

Sirkel av død er en av de mest populære spillene blant studenter under feiringer, fester og lignende hendelser. Det er imidlertid i seg selv en fartsfylt, underholdende drikking spillet som kan nytes ved de fleste voksne. Det dreier seg om tegningen kort fra en standard kortstokk og gjør hva en bestemt kort kommandoene. Minimum antall spillere er 2, men selvfølgelig, jo mer de merrier.

Definere

Shuffle din kortstokken og legge dem alle ansiktet ned i en sirkel med en tom kopp i midten. Hver spiller må ha en kopp fylt med en drink etter eget valg. En person trekker et tilfeldig kort, og spillet fortsetter i en angitt retning til 4 kongen har blitt trukket. Hvert kort tilsvarer en annen kommando, 4 kongen slutter spillet umiddelbart.

Røde tallene 2-6

Du må drikke.

Black tall 2-6

Du gir ut to ganger som antall drikker til den spilleren som trekker en av disse kortene. For example, hvis noen trekker 2 Spar, de får 4 drikker).

Syvere og åttere, niere

Seven er Ladies drikke, mens 8 er herrer drikke. Ni er rim, som betyr at du begynner med et ord og gå rundt sirkelen. Alle andre må rim med ordet uten gjentatt eller gjør en feil, til en spiller kan ikke rime, og må drikke.

Tiere og knekt

10 er Ahead så personen til venstre for den som trekker dette kortet drikker. Jack er tilbake, slik at personen til høyre for kort puller drikker.

Queens

Dronningen er Kategori: Velg en kategori, for eksempel monumenter eller TV-programmer, og gå rundt sirkelen navngiving ting i den kategorien før en spiller gjentar eller gjør en feil, og dermed drikker.

Konger

Kongen er Hell: de 3 første spillerne å trekke konger vil hell sin drink i cupen i midten, mens den som trekker 4 kongen avslutter spillet og må drikke innholdet i koppen i midten.

Ess

Ace er foss: alle spillere begynner å drikke. Personen som trakk esset kan slutte når som helst. Når de gjør, kan neste person slutte, og så videre inntil alle har sluttet å drikke.