Tips & teknikker for olje maleri på en steinete terreng

May 16

Når du gjør et oljemaleri på en steinete terreng trenger du å gå tilbake og se på den virkelige fargene i landskapet. Stein, klipper og steinblokker kan være vanskelig å skildre nøyaktig i en oljemaling. Påfører maling i slag som etterligner konturene av steinene du male vil hjelpe deg å fange natur med pensel og lerret. For å skape et naturlig utseende stykke, studere former av skyggen av fjellet før maling dem. Så holde figuren i tankene når du maler.

Realistiske farger

Det første tipset når du gjør et oljemaleri på noe du ser i naturen er å gå tilbake og se på fargene. En steinete terreng vil ha et utvalg av farger i det med sine ulike nyanser. Hold en stein i hånden og observere fargen - det er ikke bare brune eller grå; den har en rekke farger og nyanser. Nå finne i farger at sollys og skyggen gi til at rock mens en del av en steinete terreng og det er minst 10 forskjellige nyanser og fargetoner i farger.

Jo nærmere du kommer til de faktiske fargene i naturen, jo mer realistisk maleri din skal se ut. Farger morph inn i hverandre i et steinete terreng; Det er ikke mange ulike farger linjer i bergarter. De er flekkete sammen, som er hva du skal gjøre med fargene på lerret når male det steinete terrenget.

Sann del

Størrelse og andelen steinete landskapet er også viktig når du maler. Oljemaleri å skildre en scene ut av natur, så hold alt måten naturen ment se du. Et tips beholde elementer i riktig forhold er en enkel linjal med deg og holde det opp som du ser på elementene i avstanden som du maler. En stein kan måle en fjerdedel av en tomme på din hersker som du står et langt stykke unna. Fjellet kan være 10 inches høy med denne avstanden måler teknikk. Bruke disse målingene landskapet på lerret.

Et annet tips for å male noe realistisk er å sette formen på objektet sammen i deler. Du må male en taggete klippe i et steinete terreng. Når du ser på klippen, gjøre disposisjonen i stykker. Start med toppen og arbeid ned. Male første linjen for toppen av klippen, og deretter arbeide ned sidene. Ved å sette din steinete terreng sammen får du en mer realistisk fremstilling.

Maling som tekstur

Lag maling på lerret å etterligne tekstur av steiner. Istedet for gjør sirkulær eller rett penselstrøk, som de fleste landskap, følg konturene av rock du male hele veien gjennom den rock bilde.

En steinete terreng har mange skygger i mellom stein og steinblokker. Se på figuren av disse skygger først, og huske på figuren mens skyggen. Skyggen av steinene skal mørkere nyanser og ikke bare svart. Subtile skygger vil se bedre når du står fra lerretet. Det hjelper å stå unna enhver så ofte og se på steinene du maler. Dette gir deg en idé om hvordan det vil se på avstand som normalt et maleri ville bli sett fra.