Havanna frisyrer

December 8

Havanna frisyrer

Havanna hundene var først bred på Cuba. Medlemmer av denne leketøy rase var ofte holdt idet flik hundene av velstående kvinner. Frisk kjent for deres lang, Silken frakker, disse hundene trenger daglig børsting som de ikke naturlig shed og ellers vil bli maths. En kort frisyre for din pup vil kutte ned på grooming tid, men andre frisyrer er mer passende hvis du vil vise din hunden.

Naturlig

Hvis du elsker din Havanna pels for mye å klippe det, kan du gå for naturlig utseende. Et naturlig lag er en av bare to frisyrer tillatt i American Kennel Club viser. Hvis du vil angi utstillingsringen, blir ingen beskjæring av hundens pels tillatt, annet enn mellom hennes pads å forhindre matting. Imidlertid gjerne trimme av en tomme eller to hvis din hunden er en pet bare. Kåpen naturlig bør være myk, silkeaktig, lett og lett wavy.

Med ledning

En ledningen belegge er andre AKC tillatt frisyre for en Havanna. Ledninger er i hovedsak som dreadlocks for hundene. De tar mye arbeid å fullt utvikle, en prosess som kan ta opptil twp år. Pass på at du vil forplikte seg til dette utseende, fordi den eneste måten å fjerne dem fullstendig barbere din hunden. Hvis du ikke har noen erfaring snor hundens pels, bør du besøke en profesjonell groomer som gjør.

Valp kutt

En valp kutt er en stor pet kuttet for alle som ønsker deres Havanna har en mer håndterlig pels. Med denne frisyre, hår på hundens kropp vil bli trimmed å mellom 1 1/2 og 2 inches, avhengig av dine preferanser, men hennes ben, ansikt og hale hår kan igjen litt lengre. Dette klippet ligner den naturlige strøk av en ung Havanna.

Sommer kutt

En sommer klippe din Havanna er ideelt hvis du har varmt vær og ønsker å holde hund kjølig, eller hvis du vil ha en svært lite vedlikehold frisyre. Pelsen på kroppen din hunden er kuttet kort, vanligvis mellom 1/2 og 3/4 tommers. Etter egne preferanser, kan du la pelsen på ansiktet, hale og bena litt lenger, men de pleier å bli holdt på ikke mer enn en kvart tomme på lengden.