Hvorfor katter bruk søppel boksene

September 20

Hvorfor katter bruk søppel boksene

Instinkt

Små katter som ikke er domesticated begrave deres avføring for å skjule sine stier fra større kattene og andre rovdyr. Fordi det er lettere å begrave ekskrementer i myk skitt, oppsøke kattene naturlig en sandy området å defekt. Begrave avføring kan også være en kvittere av hengivelse av mindre katter til større katter i naturen.

På taket av hver kattens munnen er en spesiell organ som kan oppdage kjemikalier flytende i luften. Denne vomeronasal organ kan en katt å oppdage når en annen katten er klar å make av lukter emitting fra avføring og urin. Du kan fortelle når en katten bruker denne organ av utseendet på ansiktet sitt som inkluderer baring tennene, rynker nesen og curling leppene. Liten lur interesserer katter, inkludert store katter som løver, fordi den kjemiske inneholder lukter ligner på urinen av en dominerende kvinner.

Bekvemmelighet

Katter nyte kjører rundt, spille og napping. De ønsker ikke å gjøre en lang tur på badet hvis de kan unngå det. Har søppel boksene på steder som er praktisk for katten, oppfordrer bruk. Katter nyte også personvern ved bruk av søppel boksen. Ikke holde det ut i åpne. Vurder å bruke dekket typen som skjuler bruk og holder søppel i boksen.

Fordi kattene flekk deres område med urin og avføring, deler ikke noe kattene søppel boksene. Derfor er det lurt å ha så mange søppel boksene som du har kattene i huset. Du kan også oppfordre deling av søppel boksene ved å holde dem øses ut et par ganger om dagen. Det kan være praktisk å oppbevare din katten næringen fat nær søppel boksen, men det kan være en reell slå av for katter. Katter liker ikke spise nær potte bedre enn du gjør.

Hindre tilgang til upassende eliminering nettsteder

Når en katt har brukt et område for eliminering, det kan returnere og så kanskje annet kattene. Derfor hindre tilgang til disse områdene. I tillegg bruke en renere designet spesielt for å eliminere pet lukt. Noen områder som katter kan bruke inkluderer tøy hemmer eller kurver, kjelleren kravlesøket spaces, potteplanter og avis hauger. Mange av dufter som folk liker å eliminere lukt er motbydelig for katter. Bruke dem i eller nær søppel kan boksen jage din katten bort.