Menneskekroppen muskulære systemet spill

December 3

Menneskekroppen muskulære systemet spill

Enten du er børsting for en high school science test eller bare lære for moro, det er lære mange spill online som hjelper deg å menneskelige muskulære systemet. Disse spillene er informative og vil lære deg hvor visse musklene er og formålet med hver. Hvorfor ikke sette litt moro i læring, eh?

Gamequarium Human Body spill

Denne nettsiden har mange forskjellige spill som er knyttet til kroppen, og en veldig pen som vil hjelpe deg lære åtte forskjellige muskler. Det er flott for en nybegynner som ønsker å lære å identifisere disse musklene eller som en anmeldelse for noen som vet allerede om det muskulære systemet.

For å spille spillet, bla til midtveis nede på siden og klikk på musklene i kroppen. Det vil gi deg muskelen som du skal finne, og du klikker tilhørende muskelen. Hvis du er riktig, vil det merke muskelen og fortelle deg at du er riktig. Hvis ikke, det vil fortelle deg at du er feil, og du vil prøve på nytt. Når du lykkes etikett muskelen, klikker du neste-pilen for å få det neste spørsmålet.

Musklene som dekkes i dette spillet er nakke, skulder, brystet, foran armen, ryggen arm, magen, lår og kalv.

Muskel Ordsøk

Hvis du elsker muskler og word søker, er Abcteach.com for deg. Den har et ord finne at funksjoner 11 forskjellige ord knyttet til menneskelige muskulære systemet, og dette kan brukes for moro skyld eller av lærere i klasserommet for å gå over noen ordforråd før en vitenskap test. Det ville også være flott å passere ut i klassen for noen ekstra kreditt mens du lærer om muskel-systemet.

Muskel ordet søke er en .printable, to-siders PDF. Den andre er nøkkelen svaret er ordet søke. Du kan skrive det ut fra hjemmedatamaskinen, satt på svartasten og ha moro å lære musklene.

Interaktiv kroppen av BBC

BBC vitenskap og natur har en veldig bra læring spill hvis du ønsker for å identifisere forskjellige muskelgruppene i kroppen. Det fokuserer på plassering og identifikasjon av visse musklene i kroppen, og det er et flott interaktivt verktøy for læring og voksende dine ferdigheter.

Dette interaktive spillet er mer avansert fordi du må vite musklene av anatomiske navn i stedet for bare plasseringen. Det ville være mer egnet for noen på skolen eller for noen i en college anatomi selvfølgelig.

Her er hvordan du spiller:

Velg kjønn din menneskelige kropp (mannlig eller kvinnelig)

Muskel deler vises til venstre på skjermen, og et bilde av muskler, er til høyre. Klikk og dra muskelen rett til den aktuelle plasseringen på menneskekroppen i midten. (Det vil fortelle deg hvis du er galt, og det er et alternativ for et hint på bunnen rett.)

Når du kunne plassere en muskel, kan du velge en annen muskel fra listen til venstre.

Når du er ferdig å plassere alle musklene, vil du kunne vise resultatene, sende siden eller spille igjen. Prøv både mannlige og kvinnelige organer, fordi hver har noen forskjellige musklene å lære, identifisere og plassere. Det er en stor læremiddel, og kan hjelpe deg å passere det muskulære system testen i vitenskap eller anatomi klasse.

Anatomi Arcade

Anatomi Arcade er en annen flott sted å finne muskulære systemet. Det har sju muskel spill. Her er en liste av dem med en beskrivelse av hver, og hvis du ønsker å spille spill.

POKE-A-muskel: Skanne og rote på Russell ulike muskler.

Store muskler: En crossword kryssord om muskler.

Store muskler Ordsøk: Et ord søk med 20 forskjellige søkbare ord som dekker store musklene i systemet.

Muskulære systemet Crossword: Denne kryssord avtaler med de funksjoner og muskler i stedet for bestemte seg.

Muskulære systemet Ordsøk: Denne har 25 søkbare ord på de funksjoner og muskler i systemet.

: Muskuløse System en flash puslespill på muscular system som du sette sammen igjen.

Kamp-A-muskel: Et spill hvor du matche høyre etiketten til riktig muskel på en kropp. Sammen med spill har de også videoer som dekker det muskulære systemet å hjelpe deg å lære mer før du spiller spill eller å avgrense dine ferdigheter etter at du har spilt.

ESP Game: Musklene i kroppen

Dette er en Java-basert spill der du kan merke ulike musklene på et kroppen diagram. Det fullstendige instruksjoner om hvordan du spiller spillet som kan du bla gjennom nederst på siden, og det vil forbedre dine ferdigheter med å identifisere og merking muskler.

Det er seks forskjellige organer etiketten som er stilt på forskjellige måter å få tilgang til alle visningene muskel, og du er tidsbestemt til å se hvor lang tid det tar.

Dette spillet er sannsynligvis mer egnet for en high school student eller anatomi Høyskolestudent. Det er mer avansert, og noen bare starter ut lære muskulære systemet ville ha en vanskeligere tid merking musklene riktig.

Anatomi bolle

Anatomi Bowl er en fare-type spill hvor du har et bord og kategorier alle håndtere det muskulære systemet i menneskekroppen.

For å spille, skrive du inn et brukernavn (du trenger ikke å registrere deg, bare input ditt fornavn eller kallenavn). Gi spillet et par minutter for å laste hvis du har en tregere tilkobling. Rydde brettet ved å svare på alle spørsmålene.

Dette er også et avansert spill, så det ville være bedre egnet for en videregående skole eller Høyskolestudent.