Bruker for kobber Smeltehytta

June 11

Smeltehytta er en prosess for å fjerne metall fra jernmalm ved oppvarming malmen å brenne av svovel og andre urenheter og opprette en oksid i prosessen. Denne oxidated jernmalm reduseres deretter med koks eller kull, fjerne oksid og la metallet. Smelting av kobber har vært en del av menneskelig sivilisasjon i ti årtusener, en av de første metallene brukt for ulike formål av mennesker, flytte menneskeheten utover steinalder.

Tidlig bruker

Tidlig verktøy faller vanligvis inn i kategorier som hånd akser, spearheads, pilspisser, kniver og lignende, men mykhet og brukervennlighet arbeider kobber gjorde det svært nyttig for delikat verktøy, som pinner, nåler og spesielt utsmykninger og pyntegjenstander som armbånd, ringer, kammer og andre smykker.

Kjøkkenartikler

Mange tradisjonelle kokker tro som kobber er ultimate matlaging metall, spesielt på grunn av sin utmerkede varmeledningsevne. Denne egenskapen sikrer nesten med matlaging, som er vanskeligere å oppnå med kokekar laget av aluminium, jern eller rustfritt stål. På den annen side, kobber kokekar flekker lett, er vanskeligere å rengjøre og kan være uoverkommelig dyrt.

Kabel

Kobber spiller en svært viktig rolle i moderne samfunn, er ledningen som omfatter de fleste kabler som bærer, stemme, data og elektrisk kraft. Å være en utmerket varme dirigent, kobber leder elektrisitet godt og sin mykhet kan trekkes ut til svært tynn og fleksibel ledninger.

Legeringer

Kobber kan være lett legert med andre metaller lage unike blandinger med nyttige egenskaper. Den tidligste kjente metalltid mann er bronsealderen. Bronse og messing, signatur metaller i bronsealderen, opprettes alloying kobber med tinn, aluminium, sink, silikon eller nikkel. Kobber og bronse er nyttig for å lage våpen, verktøy, kunstverk og drikkebeger.