Vestlige utendørs bryllup ideer

December 3

Vestlige utendørs bryllup ideer

For de med en kjærlighet til Country og Western musikk og idealer, kan det være mer romantiske måte å knytte knuten enn en utendørs Western-tema bryllup. Det finnes en rekke måter at et Country og Western-kjærlig par kan la kulturen informere bryllup beslutninger fra garderoben til plasseringen til menyen. Hvis du er en tilhenger av den store vill Vesten, kan så med litt nøye planlegging, du gjøre bryllupet en hyllest til country livsstil.

Beliggenhet

Hvis du er heldig nok til å leve i et landlig miljø ut west, deretter finne et sted at ekko er din estetiske ganske enkel. Hvis, imidlertid du bor overalt ellers, kan det krever litt mer arbeid å få utseendet du er etter. Store feltene og barns gjør de beste bakgrunner for et Country og Western-tema utendørs bryllup. Definere rader med høy baller som sitteplasser, vender din alteret området, for å gi en virkelig vestlige smaken til seremonien. Hvis mulig, plassere seremonien slik at du har et fjell som bakgrunn. Hvis det finnes ingen fjellene, fungerer en klassisk rød låve også fint.

Garderobe

Midtpunktet i de fleste bryllup er brudens kjole, og det er ikke annerledes i en utendørs, Western-tema bryllup. En brud kan gå med bare om noen kjole som hun ønsker, men det er kjole stiler som fungerer bedre med temaet enn andre. Ønsker du en enkel, rustikke følelsen til bryllupet, kan du prøve en enkel corseted stil, med en ganske mas og tog. Perfekt for haiket og dans, denne stilen av kjole går bra med hvit cowboystøvler.

Hvis du ønsker noe litt mer forseggjort, gå for velbehag og plukke ut en beaded kjole med blonder, høy krage og store ermer. Vestlige bryllup kan enkelt bære en stor, fancy kjole.

Brudgommen skal sørge for å ha sin beste 10 gallon lue og hans shiniest støvler. Mørk, slanke jeans er passende for et Western-tema bryllup, så lenge de er kombinert med en smart beltespenne og skarpe skjorte. Smoking er ikke utelukket heller, men vil trolig til å sky unna hale og korte jakker. En bolerojakke eller en støv-jakke er gode.

Menyen

For å holde det Country og Western teft kommer, må du gi nok av ned-hjem stil retter. Et utendørs bryllup er det perfekte stedet å ha et buffémåltid med masse stekt kylling, røkt ribbeina og søte side retter. Fancy, masete mat vil være ut av sted på denne stilen av bryllup, så hoppe over kaviar og trøfler maiskaker og coleslaw.

Når det gjelder tid for bryllupet kake, vurdere serverer en deilig strawberry shortcake, lagdelt og stablet høyt. Synlig lag av kaken, krem og bær vil visuelt utfylle ditt tema, mens smaken vil være den perfekte partneren til menyen.

Inngangen

Et av høydepunktene av noen bryllup er når bruden entrer scenen. Kan være vanskelig å finne steder å gjemme av område i utendørs bryllup som det er noen ganger noen steder å gjemme av område. Vurder å scenen eller hest, eller hvis du ikke er trygg rytter, bruke en hest og vogn.