Hvordan male ekte ser flammer

June 4

Det er mer komplisert enn du tror, male en flamme som virkelig ser ut like en flamme. Våre sinn fortelle oss at flammer er oransje og gul, men i virkeligheten de er vanligvis en varm hvit farge med en myk fin gul-oransje rundt sentrum. Før du begynner å male, studere bilder av flammer (eller lys) og spør deg selv hva fargene er i fotografier av flammer og hva fargene er i malerier av flammer.

Instruksjoner

• Velg et emne. Dette kan være gjort på flere måter, enten du trenger å finne et bilde av flammer online eller må du ta egne bilder. Velg et emne studere og male fra, for å gjøre flammene så realistisk som mulig.

• Skisse flammer (eller flamme) på lerret eller papir før maling. Skisse lett og ikke bry deg om detaljene. Husk det er enklest å male flammer mot en mørk bakgrunn. I dagslys, vil de fleste branner og flammene bli mindre merkbare til betrakteren. Derfor vil de fleste av området rundt lyset være innhyllet i mørke.

• Male en lys vask av bakgrunnen farger rundt flammen. La en bufferplass mellom flammen og bakgrunnsfargen.

• I bufferplass, male en lys vask av en myk orange/gul. Overlappe lys vask med skygger i bakgrunnen og la fargen til å visne som det trekker nær midten av flammen.

• Bygge farge i og rundt flammen i gjentatte lag. Hvis du skal male en større flamme som Arne brann, blir flammene mer synlig orange og gul. La de mørkere fargene (nyanser av oransje) linjen utsiden av flammen og lysere, lysere farger (nyanser av klare, intense gult) bor i flammens core. Hvis du skal male et stearinlys, flammen vil være intens og nesten fargeløs, og det blir bare svak farge rundt utsiden av flammen.

Tips og advarsler

  • Maling flammene av stearinlys lys for en virkelige eksempel til etterfølgelse. Slå på lyset regelmessig for å være sikker på at du er på rett spor.