Hvordan å øke innfødt ender

December 14

Hvis du bor på en gård eller landlig område, kan du høyne innfødt ender som en pet eller jorbruk dyr. Planlegging på forhånd er kritisk før du drar ut å kjøpe noen unge ender, og du må være villig til tid og krefter i timevis håndtering og omsorg for ducks stund de er ung. Skaffe innfødt ender er forskjellig i forhold til å heve kyllinger eller andre fugler, så foreta noen undersøkelser og studier opp på arter å forstå nøyaktig hva du får til.

Instruksjoner

• Avgjøre om du har nok plass for din ender. Native ender er sosiale fugler som krever mye plass, ca 10 fot med 10 fot plass per andebryst på et absolutt minimum.

• Kjøpe andunger fra en pålitelig oppdretter farmen eller duck. Hold andungene innendørs for de første fire til fem ukene av livet. Hvis du har en katten eller hunden, må de holdes atskilt fra andungene.

• Opprett en kunstig varmekilde ved å kjøpe en varmelampe fra din innenbys pet lager og plassere den i et bur med en myk hekke materiale som avis eller biter av stoff. Plass en spesialdesignet fuglen waterer eller grunt bolle med vann i buret også.

• Mate din ender med duck feed blandet med sprakk korn som gjøres fra 20 til 22 prosent protein i de første tre til fem ukene. Etter fem uker, mate dem mat som har 16 prosent protein. Når din ender nå voksen, trenger de mat med bare ca 14-16 prosent protein.

• Konstruere et stykke utendørs ly for ducks når de er gamle nok til å streife omkring utendørs. Du kan gjøre dette ved å ta et stykke kryssfiner og propping den opp på to logger. Ender må denne kilden til ly å beskytte dem mot sol, regn, snø og hagl.

• Kontroller at du har en dam eller lite plaskebasseng slik endene kan svømme når de er gamle nok. Andunger kan begynne å starte svømming når de om tre til fire uker gamle og har utviklet nødvendig oljer som produserer en vanntett belegg på sine fjær.

Tips og advarsler

  • Voksen ender kan overleve i været som er under frysepunktet i temperaturen som de har tilgang til flytende vann.
  • Ikke mat din andunger med chick starter, siden denne typen kylling feed har ikke riktig næringsstoffer for ender og er kjent for å forårsake misdannelser i voksende andunger.