Båndet ideer for barsel Fotografi

July 22

Båndet ideer for barsel Fotografi

I dag, er gravide kvinner mer komfortabel i sin egen hud med mange velger å ha en profesjonell fotografering for å fange babyen som en gravid bump. På booking en fotoseanse foreslår fotografen omfatter et tema. Bestemme å bruke bånd for fødselspermisjon bildet, vil det være naturlig å utforske konseptet til barnet som en gave.

Baby som en gave

Ideen om å utforske baby gave gir mange gift-wrapping muligheter med bruk av bånd og bue. Du kunne bryte et bredt sateng bånd rundt magen og tie det i en bue foran gravid brak. Du kan også bruke curling båndet til å opprette en spiral effekt eller bare dekorativ plasserer et stort bånd bue over navlen. Den valgte fargen kan gjenspeile barnets kjønn, hvis kjent, eller bare være farger som passer mors humør eller personlighet.

Lekne bånd

Bruke bånd lekent både skjule og vise gave graviditet brak. For å lage denne effekten, tilpasse en BH topp med bånd slik at bånd henger under bra som et gress skjørt. Avhengig av hvordan mor posere for bildet, vil bånd ta på et liv i sine egne som de enten henge å skjule eller vise brak. Uforutsigbare bevegelsen bånd vil hjelpe fotografen ta noen stor fødselspermisjon fotografier.

Unwrapping

Vurdere å spille med temaet åpne gave baby brak. Mor å være kan ha en lang eller kort natt kjole som er åpen i fronten helt opp til brystet av natt kjole der det sitter en stor diskett bue. Bruke bånd for å feste opp foran natt kjole, klar til å være ertet åpner for å avdekke magen. Denne typen plagg er perfekt for kvinner som er tilbakeholdne på først om å utsette deres full mage.

Sprengning av gave Wrap korsett

Utforske ideen om baby magen sprekkeferdig ut av sin gavepapir. Den gravide kvinnen kan ha en dårlig tilpasset korsett som er knyttet over magen med bånd. Noen bånd kan bæres løs eller sammenfiltrede opp, og noen korsett innfesting bør inneholde ingen bånd for å gi inntrykk av gravid brak ønsker å bryte ut av korsett gavepapir.